VERKKOVALMENNUSRYHMÄT – tukea arjen keskelle!

Seuraava ryhmä alkaa: 26.11.2019 (ilmoittaudu mukaan)


VERKKOVALMENNUSRYHMÄN KAUTTA AUTAMME SINUA ARJESSASI:

 • Jaksamaan ja palautumaan paremmin*
 • Kehittämään yhteyttä itseesi, muihin ihmisiin ja maailmaan ympärilläsi
 • Tunnistamaan omat rajasi ja vahvistamaan omaa tilaasi
 • Edistämään unelmiesi toteutumista arjen keskellä
 • Vapauttamaan henkistä kuormaa
 • Parantamaan tunne-elämääsi

Valmennus ei ajallisesti vaadi sinulta kuin 5-10 minuuttia päivässä viikottaisten ryhmätapaamisten lisäksi.

*Valmennuksemme ja opettamiemme tekniikoiden fysiologisia vaikutuksia on tutkittu Firstbeatin teknologialla ja monen ihmisen kohdalla  henkisen kuorman väheneminen on parantanut päivänaikaista palautumista sekä unen laatua ja pituutta.


MITEN VERKKOVALMENNUS TOTEUTETAAN?

Verkkovalmennus toteutetaan netin välityksellä. Voit osallistua valmennukseen älypuhelimella tai tietokoneella. Valmennus tapahtuu suljetussa Facebook -ryhmässä.  Jos et käytä Facebookia,  saat viikottaiset harjoitukset sähköpostiisi ja osallistut livetapaamisiin zoom.us – webinaarityökalulla.

Seuraava verkkovalmennusryhmä alkaa tiistaina 26.11.2019.

Verkkovalmennuksen hinta on vain 49€! Saat tällä hinnalla kolmen viikon ajaksi (26.11.-17.12.2019) päivittäisen tuen ja henkisen valmennuksen arkeesi. Kehittämämme valmennuskokonaisuus on kokemuksemme perusteella paras tapa tukea sinua juuri arkesi keskellä voimaan paremmin, edistämään sinulle tärkeitä asioita ja lisäämään energiaasi. Valmennuksessa autetaan vapauttamaan myös henkistä kuormaa.


VERKKOVALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

 • Neljä vuorovaikutteista ryhmävalmennustapaamista netin välityksellä. Näissä tapaamisissa vastaamme kysymyksiin ja käsittelemme niitä aiheita, jotka ovat ryhmälle ajankohtaisia. Tapaamiset toteutetaan facebook -ryhmässä ja zoom.us -webinaarityökalulla. Facebook -ryhmään jää myös tallenne, jos et pääse livenä mukaan.
 • Viikottaiset harjoitukset mielen ja hermoston rauhoittamiseen, rajoittavien tunteiden ja ajatusten sekä henkisen kuorman vapauttamiseen ja elämäsi eri osa-alueiden parantamiseen
 • Ryhmän tuki , joka auttaa sinua kohti tavoitteitasi.

Valmennus ei ajallisesti vaadi sinulta kuin 5-10 minuuttia päivässä viikottaisten ryhmätapaamisten lisäksi.

Valmennus on aina uniikki ja tilanteen ja ryhmän mukaan räätälöity.


VERKKOVALMENNUKSEN LIVETAPAAMISTEN AIKATAULUT:

 • Tiistaina 26.11. klo 19.30-20.30: Livewebinaari – valmennus alkaa. Käymme läpi valmennuksen rakenteen ja sisällön, asetamme yhteiset ja yksilölliset tavoitteet ja teemme yhteisen meditaatioharjoituksen.
 • Tiistaina 3.12. klo 18-19: Toinen livewebinaari. Käsittelemme ryhmälle ajankohtaisia teemoja, vastaamme kysymyksiin ja teemme yhteisen meditaatioharjoituksen.
 • Tiistaina 10.12. klo 18-19: Kolmas livewebinaari. Käsittelemme ryhmälle ajankohtaisia teemoja, vastaamme kysymyksiin ja teemme yhteisen meditaatioharjoituksen.
 • Tiistaina 17.12. klo 18-19: Päätöswebinaari.

Osallistuessasi Facebook -ryhmässä voit katsoa kaikki livesessiot myös etänä.


ILMOITTAUDU NYT MUKAAN 26.11.2019 ALKAVAAN KOLMEN VIIKON VALMENNUSRYHMÄÄN!

Kolmen viikon valmennuksen hinta nyt vain 49 € (sis. alv.).

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä.

Valmennusryhmä alkaa tiistaina 26.11.2019 ja päättyy 17.12.2019.


HEAling and aRT verkkovalmennusryhmä
Verkkovalmennusryhmämme antaa päivittäin positiivista energiaa arkeesi!

VALMENNUSRYHMÄN VETÄJÄT: ANTTI JA KRISTIINA


Healing and art -valmentaja Kristiina Välimäki ja Antti Quanta

Antti Quanta on meditaatio -opettaja, mielen valmentaja, sertifioitu ThetaHealing -instructor sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Antti auttaa sinua  päivittämään alitajuntasi opittuja ja perittyjä ohjelmointeja paremmin onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi palveleviksi ja vapauttamaan henkistä kuormaa. Tämän työskentelyn myötä kasvatat henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiasi, vahvistat intuitiotasi ja yhteyttä itseesi sekä muihin ihmisiin ja voit tietoisemmin luoda sitä elämää, jota sydämessäsi haluat. 

Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

Kristiina Välimäki on henkinen valmentaja ja väitöskirjatutkija sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Hänen tutkimusaiheenaan on tilan luominen lasten luontaiselle intuitiiviselle tietämiselle. Henkisenä valmentajana Kristiina auttaa sinua ymmärtämään, miten henkisen kasvun prosessi toimii ja miten sisäisellä työllä voit muuttaa todellisuuttasi ja parantaa hyvinvointiasi. Kristiina myös tukee sinua matkallasi nousevien tunteiden ja haasteiden kanssa. Kaikki ihmiset ovat henkisiä, eikä Kristiina näe että henkisyyttä voi erottaa muusta elämästä. Kristiina auttaa sinua löytämään oman viisautesi informaatiotulvan keskellä.
Lue lisää Kristiinasta: healingandart.net/kristiinavalimaki

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN 26.11.2019 ALKAVAAN KOLMEN VIIKON VALMENNUSRYHMÄÄN:

Kolmen viikon valmennuksen hinta nyt vain 49 € (sis. alv.) .

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä.

Valmennusryhmä alkaa tiistaina 26.11.2019 ja päättyy 17.12.2019.

HEAling and aRT verkkovalmennusryhmät


Miksi osallistuisit? Hyvä olo, onni, ilo ja rakkaus asuvat jo sisälläsi. Sinulla on valtavasti annettavaa itsellesi ja muille. Autamme sinua näkemään tämän ja voimaan paremmin arjessasi.

Seuraava ryhmä alkaa: 26.11.2019 (ilmoittaudu mukaan)

t. Kristiina & Antti

HEAling and aRT