TYÖPAJAT ELÄMÄSI PARANTAMISEEN

Tulevat työpajat:

  • Lauantai 20.7.2019, Helsinki: LUOMISPÄIVÄ (ilmoittaudu)
  • Sunnuntai 11.8.2019, Helsinki: HERKKYYS JA FEMINIINI VOIMA (ilmoittaudu)

TYÖPAJOJEN KUVAUKSET

Työpajoissamme pääset rauhoittumaan itsesi äärelle, jakamaan ajatuksia muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa ja teet sisäistä työtä työpajan teemaan liittyen. Työpajamme pohjautuvat teoriaan ja harjoituksiin. Hyödynnämme mm. ThetaHealing tm -meditaatiotekniikkaa, jonka kautta siirrät mielesi parantaville alpha- ja theta -aivotaajuuksille ja kytkeydyt niiden kautta syvempään viisauteen sinussa ja ympärilläsi.

Kevennät tunteitasi ja ajatuksiasi sekä päästät irti malleista, jotka eivät tue hyvinvointiasi. Työpajassa opetamme myös syventäviä tekniikoita, joiden avulla luot positiivista muutosta itsessäsi ja elämässäsi.


LUOMISPÄIVÄ


Jos haluat luoda elämässäsi uutta, on tärkeä ensin tehdä sille tilaa. Luomispäivän ensimmäisessä osassa vapautat sisäisiä rajoitteita, vanhoja pettymyksiä, epäonnistumisen kokemuksia ja pelkoja. Pääsemme tilaan, jossa meidän on helppo antaa anteeksi itsellemme ja toisille ja päästä eteenpäin. Sitä kautta teet tilaa ja vahvistat yhteyttä sydämesi viisauteen.

Päivän jälkimmäisessä osassa tutkimme, mitä aidosti elämältämme haluamme. Haluamme asioita monella tasolla. Mielen ja ulkoisten odotusten sekä syvemmän ja aidomman olemuksemme tasolla.

Luomispäivässä keskitytään se, mitä sydämesi haluaa. Mikä on sitä kaikkein merkityksellisintä, mitä voit omaan elämääsi luoda ja tähän maailmaan muiden iloksi tuoda?

Käytämme luomispäivässä ThetaHealing -meditaatiotekniikkaa ja muita menetelmiä, joilla vapautat vanhat rajoittavat mallit ja luot tilalle sitä mikä aidosti tukee omaa onnellisuuttasi ja on linjassa syvemmän olemuksesi kanssa.

Työpaja sopii kaikille itsestään ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat tutut!


LUOMISPÄIVÄN OHJAAJAT:

TULE MUKAAN LUOMISPÄIVÄÄN!

SEURAAVAN LUOMISPÄIVÄN AJANKOHTA: Lauantai 20.7.2019 klo 10-17, Fredrikinkatu 47. Helsinki.

HINTA NYT: 110 € / osallistuja (sis. alv)

ILMOITTAUDU MUKAAN 20.7. LUOMISPÄIVÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


HERKKYYS JA FEMINIINI VOIMA – TYÖPAJA


Tässä työpajassa keskitymme tutkimaan ja vapauttamaan jokaiselle ihmiselle ominaista ja ainutlaatuista herkkyyttä sekä feminiiniä viisautta ja voimaa. Poistamme esteitä sen tieltä, että voisimme arvostaa omaa tapaamme tietää ja kokea ja kääntää se voimaksi.

Pääsemme päivän aikana tutkimaan, miten supistavat ja vaikealta tuntuvat tunteet, alitajuiset uskomukset sekä genetiikan ja historian vaikutus rajoittavat sekä omaa feminiiniä voimaa että herkkyydestä nauttimista ja omassa voimassa oloa. Tehokkaiden harjoitusten kautta vapautamme näitä rajoitteita ja teemme tilaa omannäköiselle olemassaololle ja elämälle. Näin vahvistamme arvostusta itseämme ja kykyjämme kohtaan ja löydämme oman tapaamme hyödyntää herkkyyttä, intuitiivista tietämistä ja luonnollista läsnäoloa elämän eri osa-alueilla.
Työpaja perustuu ThetaHealing tm -meditaatiotekniikkaan ja muihin menetelmiin.
Tervetuloa mukaan yhdessä löytämään ja aktivoimaan omia piileviä supertaitojasi!

HERKKYYS JA FEMINIINI VOIMA -TYÖPAJAN OHJAAJAT:

TULE MUKAAN HERKKYYS JA FEMINIINI VOIMA -TYÖPAJAAN!

SEURAAVAN TYÖPAJAN AJANKOHTA: Sunnuntai 11.8.2019 klo 10-17, Fredrikinkatu 47. Helsinki.

HINTA NYT: 110 € / osallistuja (sis. alv)

ILMOITTAUDU MUKAAN 11.8. TYÖPAJAAN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


KATSO VIDEOLTA IHMISTEN KOKEMUKSIA THETAHEALING tm- TEKNIIKASTA JA KURSSEISTAMME:

Videolla kursseillemme ja työpajoihimme osallistuneet kertovat kokemuksiaan.


THETAHEALING -MEDITAATIOTEKNIIKKA: MISTÄ ON KYSE?


Tällä videolla avaamme omaa sekä tieteellisempää näkemystä ThetaHealing tm -meditaatiotekniikasta, jota hyödynnämme työpajoissamme. Tekniikan taustalla on kvanttimekaaninen näkemys siitä, että kaikki ympärillämme on energiaa, johon voimme ihmismielellä vaikuttaa. Olemme saaneet vahvistusta tekniikan opetuksista ja niiden pätevyydestä myös mm. neurotieteistä, solubiologiasta ja monista tuoreista tutkimuksista.

Videolla ThetaHealing -opettajamme Antti sekä intuitioon erikoistunut Kristiina kertovat ThetaHealing -tekniikasta.

LUE LISÄÄ THETAHEALING -TEKNIIKASTA


TYÖPAJOIHIMME OSALLISTUNEIDEN PALAUTEITTA:

”Ymmärsin miten suuri vaikutus alitajunnalla on toimintaani ja tunteisiini, sekä koko minäkuvaan. Oli upea tajuta myös mahdollisuuteni vaikuttaa siihen. Oli mielenkiintoista kuulla, kuinka alitajuntaa voi opettaa!” – Aatu 

”Yhteys oli parasta, sitä kautta löytyi taas luottamus itseen. Ohjaajien vastaanottavainen ilmapiiri loi tervetulleen olon.” – Päivi

”Rauhoittuminen theta-taajuuksille antoi tilaa uusille ajatuksille ja tuntemuksille. Keho myös rentoutui. Tuli virkeä olo ja harmitukset unohtui!”  – Jenniina

Tulevat työpajat:

  • Lauantai 20.7.2019, Helsinki: LUOMISPÄIVÄ (ilmoittaudu)
  • Sunnuntai 11.8.2019, Helsinki: HERKKYYS JA FEMINIINI VOIMA (ilmoittaudu)

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

t. HEAling and aRT – tiimi


Kuva: Ravi Roshan