IHMISET

HALUAISITKO AUETA UUDELLA TASOLLA SYDÄMESI VIISAUDELLE JA MAAILMALLE YMPÄRILLÄSI?


Hei Sinä.

Tervetuloa nettisivuillemme! Olemme iloisia, että löysit tänne.

Me olemme olemassa täällä sinua varten. Näiden sivujen kautta tarjoamme tukea ja työkaluja ihmisenä kasvamiseen, tunteiden käsittelyyn, alitajuisten malliesi muuttamiseen sekä arkesi, urasi ja ihmissuhteidesi kehittämiseen. Haluamme vahvistaa siltoja tieteen ja henkisyyden, lasten ja aikuisten, herkkyyden, intuition ja älyn sekä feminiinin ja maskuliinin viisauden välillä.

Monissa maailman traditioissa ja opetuksissa uskotaan ja opetetaan eri sanoin, että tulemme kaikki loputtoman rakkauden lähteestä ja että meitä kaikkia ihmisiä, eläimiä, kasveja, kiviä ja kaikkea olevaista yhdistää sama viisauden kenttä.

Myös tiede ja etenkin kvanttifysiikka ovat omalla tavallaan tuoneet uutta valoa tähän olemassaolon mysteeriin. Puhutaan lähdekentästä tai luomisen energiasta, joka yhdistää jokaisen atomin. Energiasta, jonka avulla voimme muuttaa todellisuuttamme.

Tieteen maailmassa tästä puhuvat esimerkiksi Bruce Lipton, Joe Dispenza, Anodea Judith ja David Willcock sekä moni muu eri suunnista asiaa lähestyvä.

Meidän kutsumuksemme on tuoda parhaat opit, ajatukset ja työkalut helposti ymmärrettävässä muodossa tavalliseen suomalaiseen arkeen hyödynnettäviksi. Tähän ajattomaan viisauteen voi kytkeytyä niin monella tapaa. Meditaation kautta, musiikin ja taiteen avulla, lukemalla ja kirjoittamalla tai vaikkapa intuitiivisia lapsia ja luontoa tutkimalla.

Sisältömme, verkkokurssimme ja kurssimme ovat olemassa, jotta sinä voisit peilata tätä viisautta itsessäsi ja löytää entistä syvemmin oman totuutesi ja sinussa asuvan rakkauden.

Tervetuloa jakamaan tätä monipuolista ihmiskokemusta kanssamme!


HEALING AND ART -TIIMI


Sinussa on jo kaikki vastaukset. Olemme kanssakulkijoina elämäsi hetkissä. Yhdessä luomme tilan, jossa voit purkaa esteitä ja sisäisiä rajoitteita unelmiesi ja onnellisuutesi tieltä. Kun säteilet hyvää energiaa, vedät puoleesi lisää kiitollisuuden aiheita.


ANTTI QUANTA – MIELEN JA SYDÄMEN VALMENTAJA


Parantajaelämää -podcast by Antti Quanta

LUE LISÄÄ ANTISTA


KRISTIINA VÄLIMÄKI – VALMENTAJA JA VÄITÖSKIRJATUTKIJA


Kristiina Välimäki - ThetaHealing -valmentaja Healing and Art

LUE LISÄÄ KRISTIINASTA


SIIRI YLINEN – INSPIROIJA JA KEHOLLISTAJA

Siiri Ylinen - Inspiroija ja kehollistaja - HEAling and aRT

LUE LISÄÄ SIIRISTÄ


OTA YHTEYTTÄ