THETAHEALING tm -MEDITAATIOTEKNIIKKA

Paranna yhteyttä itseesi, maailmaan ja muihin ihmisiin


ThetaHealing tm on meditaatiotekniikka ja työkalu, joka kouluttaa aivoja siirtymään parantavalle ja luovalle theta-aivotaajuudelle ja luomaan sisäistä muutosta alitajunnan ja tunteiden tasolla.

Vuosien kokemuksella kurssien opettamisesta näemme ThetaHealing tm -tekniikan ensisijaisesti työkaluna ajattelun kehittämiseen, tietoisuuden laajentamiseen, padottujen tunteiden ja tunnelukkojen purkamiseen sekä haitallisten alitajuisten uskomusten ja ajatusmallien päivittämiseen. Näin vapaudut elämään elämääsi tässä hetkessä sen sijaan, että toistaisit opittuja ja perittyjä malleja tai kantaisit tunnelukkoja ja kuormaa menneisyydestäsi.

Tämän työskentelyn myötä lukuisten kurssilaistemme henkinen, emotionaalinen ja fyysinen hyvinvointi, onnellisuus ja jaksaminen ovat huomattavasti lisääntyneet.


OIKEIN KÄYTETTYNÄ UPEA JA TEHOKAS TYÖKALU


ThetaHealing tm -tekniikasta on maailmalla monenlaisia kokemuksia ja mielipiteitä. Jotkut myyvät sitä ihmelääkkeenä, jonka seurauksena ymmärrettävästi syntyy pettymyksiä niille, joille tekniikka ei ole tuonut luvattuja tuloksia. Eri ihmisille toimivat erilaiset työkalut ja koemme, että opettajalla on vastuu siitä, mitä lupaa ja miten opettaa. Sen vuoksi olemmekin luoneet paljon ilmaisia sisältöjä, kuten ohjattuja meditaatioita ja podcasteja, jotta voisit saada jo etukäteen mahdollisimman hyvän käsityksen tekniikasta ja opetustyylistämme.

Kursseilla saatu kokemus on tietenkin aivan erilainen. Allaolevalta videolta pääset kuulemaan kurssejamme käyneiden ihmisten kertovan kokemuksiaan kursseistamme ja tämän tekniikan hyödyistä työssään, ihmissuhteissaan ja jokapäiväisessä elämässään.


KOKEMUKSIA THETAHEALING tm -KURSSEISTAMME JA NIIDEN HYÖDYISTÄ:

Kurssilaistemme kokemuksia tekniikan hyödyistä arjessa ja työelämässä.


Uudistetut kurssimme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


TEHOKAS TEKNIIKKA IHMISENÄ KEHITTYMISEEN

Tämä tekniikka on oikein käytettynä todella tehokas työkalu sinulle, joka haluat kasvaa ja kehittyä ihmisenä, oppia työskentelemään flow-tilassa ja lisätä yhteyden ja rakkauden kokemuksia elämässäsi. Luomme elämämme ajatutustemme, tunteidemme, uskomustemme ja tekojemme kautta. Voit kokea ihmeellisiä tuloksia silloin, kun ajattelusi, tunne-elämäsi ja alitajuinen ohjelmointisi muuttuvat.

Voit kuunnella alla haastattelun siitä, miten tekniikka hyödyttää esim. jaksamaan paremmin työelämässä. Kuunnellaksesi puhelimella, voit painaa ”Play in browser”.

Löydät Antin järjestämät kurssit nykyään osoitteessa www.menestysydamella.fi.


KENELLE TEKNIIKKA SOPII?


Tunnetko itsesi stressaantuneeksi, ahdistuneeksi, yliherkäksi, kuormittuneeksi tai haluaisitko kenties lisätä käytössäsi olevaa energiaa, kehittää jotain elämäsi aluetta tai selkeyttää omaa polkuasi?

Moni ihminen on ajautunut erilleen itsestään ja ympäröivästä maailmasta. Voimme pahoin, kun olemme jumissa mielessämme ja irti tunteistamme, kehostamme ja luonnollisesta tilastamme tai emme tiedä, mikä merkitys elämällämme on. Tällöin aivomme helposti ajautuvat ahdistavaan stressitilaan, jossa ne toimivat lähes kaiken aikaa kognitiiviseen toimintaan tarkoitetuilla beta -aivotaajuuksilla. Silloin voi tuntua siltä, että elämä tapahtuu meille ja olemme sen armoilla. Luovuus, ilo ja rakkaus puuttuvat.

Jo pelkkä theta- aivotaajuuksille kytkeytyminen tutkitusti auttaa tähän, parantaen mieltä ja kehoa. Solubiologi Bruce Lipton on omalla työllään osoittanut, miten tunnereaktiomme ja tapamme hahmottaa ja luoda todellisuuttamme syntyvät sen pohjalta, miten koemme ympäristömme ja sen ärsykkeet. Tähän puolestaan vaikuttaa alitajuntasi ohjelmointi, joka on syntynyt mm. lapsuutesi kokemusten ja perimäsi sekä ihmiskunnan historian seurauksena. Neurotieteilijä Joe Dispenza on omalla opetustyöllään ja tutkimuksellaan osoittanut, miten voimme theta-aivotaajuudella muuttaa tätä elämäämme määrittävää ohjelmointia. (Lähde: Luo itsesi uudelleen, Joe Dispenza, suomentanut Viisas Elämä).

Palauttamalla itsemme luontaisille varhaislapsuuden theta-aivotaajuuksille voimme siis eheytyä ja parantaa yhteyttä itseemme, kehoomme, tunteisiimme ja maailmankaikkeuteen.

Kutsummekin kursseillemme sinua, joka aidosti haluat kehittyä ihmisenä, iloita elämästä ja sen mahdollisuuksista, panostaa itseesi ja jaksamiseesi ja elää todeksi koko potentiaaliasi, ilman ylimääräistä stressiä, ahdistusta, pelkoa tai muuta kuormaa.

Löydät uudistetun kurssitarjontamme nykyään osoitteesta www.menestysydamella.fi.


MITEN TEKNIIKKAA VOI OPISKELLA?


ThetaHealing tm -tekniikan perusteet antavat sinulle hyvät eväät oman ajattelusi ja yhteytesi kehittämiseen sekä alitajuntasi ja tunteidesi hoitamiseen.

Tekniikan perusteet opitaan kolmella viikonloppukurssilla: ThetaHealing tm BASIC DNA -peruskurssi, ThetaHealing tm ADVANCED DNA -jatkokurssi ja ThetaHealing tm DIG DEEPER. Osa käy pelkän peruskurssin ja saa siitä kaiken tarvitsemansa. Näiden kolmen kurssin käymisen jälkeen on tarjolla myös laaja valikoima eri opettajien tarjoamia syventäviä kursseja, mutta oma kokemuksemme on, että saat näiltä kolmelta jo erittäin kattavat työkalut omaan elämääsi.

Muista valita itsellesi sellainen opettaja, joka tuntuu sinulle oikealta ja luotettavalta ja ymmärtää myös laajemmin ihmisenä kasvamisen prosessin lainalaisuuksia. Me olemme uudistaneet opetustamme ja löydät kurssitarjontamme nykyään osoitteesta www.menestysydamella.fi.

ThetaHealing -peruskurssille ei ole ennakkovaatimuksia. Parhaiten hyödyt kurssista, kun osallistut uteliaana, avoimin mielin ja valmiina oppimaan uutta. Kursseillamme on rento ote ja oppimisesta pyritään tekemään hauskaa ja mielenkiintoista, koska olemme huomanneet, että sitä kautta saavutetaan parhaat ja pysyvimmät tulokset.

ThetaHealing tm-tekniikka sisältää myös filosofian, joka tarjoaa mielenkiintoisen tavan hahmottaa maailmankaikkeutta. Tekniikassa uskotaan kvanttimekaniikan tavoin kaiken olemassa olevan olevan osa samaa kaiken yhdistävää kenttää, josta puhutaan eri konteksteissa eri nimillä. Näitä nimiä ovat esimerkiksi Tietoisuus, Ykseys, Alkulähde, Kosmos, Luoja, Pyyteetön rakkaus, Jumala tai Elämänvoima.

Tekniikkaa harjoitetaan ympäri maailmaa ja se sopii hyvin eri taustaisille ihmisille. ThetaHealing -filosofia ei ole ristiriidassa muiden maailmankatsomusten kanssa, vaan auttaa ymmärtämään paremmin esimerkiksi eri uskontojen, spirituaalisten suuntausten ja uusimman biologian ja fysiikan tutkimuksen yhtäläisyyksiä.


Uudistetut kurssimme ja valmennuksemme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ TEKNIIKASTA ON?


ThetaHealing tm -kurssien ja hoidon ensimmäinen välitön hyöty on usein stressitilan laskeminen sekä mm. ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, epävarmuuden ja itsekritiikin väheneminen.  Asiakkaamme ja kurssilaisemme ovat myös kokeneet saaneensa lisää energiaa käyttöönsä ylimääräisen tunnekuorman vapauduttua. Osa on kertonut nukkumisensa parantuneen, osa lisännyt rohkeuttaan elää omannäköistä elämää ja jotkut ovat sanoneet pystyneensä toimimaan kurssin jälkeen rakkaudellisemmin itseään ja muita kohtaan. Moni on raportoinut näitä kaikkia. Saat kursseilta yleensä juuri sitä, mitä tulet hakemaan.

Näiden tekniikoiden avulla pystyt aidosti ottamaan vastuun omista tunteistasi, ajatuksistasi, uskomuksistasi ja siitä, millaista elämää elät. Kun alat muuttaa omaa sisäistä maailmaasi, maailma ympärilläsi alkaa muuttua sen mukaisesti. Sisäinen työskentely onkin varmin tapa lisätä rakkautta, luovuutta, hyvinvointia ja onnellisuuden kokemusta jokapäiväisessä elämässäsi. Ihmissuhteesi, urasi ja arkesi sekä suhteesi luontoon ja maailmaan ympärilläsi muuttuvat positiivisesti tämän seurauksena.


MIHIN TÄMÄ PERUSTUU?

Länsimaisen tutkimuksen näkökulmasta tämän voi perustella esimerkiksi sillä, että mielesi rauhoittumisen myötä kytkeydyt hoidossa ja kursseilla theta-aivotaajuuteen. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi, että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla, jotka puolestaan luovat tapasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa.

Jo pelkkä theta -taajuuksilla oleminen tutkitusti parantaa mieltä ja kehoa. Solubiologi Bruce Lipton puhuu Biology of Belief kirjassaan siitä, miten alitajuntamme mallit vaikuttavat siihen, mitä vedämme puoleemme ja koemme esimerkiksi ihmissuhteissamme, urallamme ja arjessamme. Hän myös kirjoittaa siitä, miten voimme theta -aivotaajuudella muuttaa näitä malleja, jolloin tapahtuu muutosta ei vain tunteidemme, vaan myös solujen ja kehon tasolla. Lipton suosittelee ThetaHealing -meditaatiotekniikkaa yhtenä tapana luoda tätä muutosta.


MITÄ OPIT THETAHEALING -KURSSEILLA?


ThetaHealing -kursseilla opit tekniikoita, joilla voi tehokkaasti hoitaa alitajuntaa ja sen rajoittavia malleja sekä parantaa tunteita elämän eri osa-alueita.

Jos ajattelee ihmistä kokonaisuutena vertaamalla vaikka älypuhelimeen, on ihmiskeho puhelinlaite, mieli ja alitajunta puhelimessa olevat ohjelmat ja applikaatiot ja energiakenttä eli aura on se virta, jota nämä kaksi muuta tarvitsevat toimiakseen kunnolla. Nämä kaikki ovat olennainen osa meitä ja hyvinvointiamme. Beta-taajuudella olemme ainostaan mielen ja ajatusten tasolla, mutta theta -taajuudella saamme yhteyden kaikkiin kolmeen. Silloin voimme parantaa itseämme kokonaisvaltaisemmin kaikilla tasoilla ja vaikuttaa myös tunteisiimme ja alitajuntamme ohjelmointeihin, jotka ovat meihin varastoitunutta energiaa.

ThetaHealingTM -kurssien tekniikat auttavat sinua tutustumaan itseesi syvemmin, vahvistamaan intuitiotasi ja sinussa olevaa rakkautta, muuttamaan alitajuista ohjelmointiasi ja luomaan sitä elämää, jota haluat elää. ThetaHealing -tekniikkaan on paketoitu paljon tietoa yksinkertaisesti opittavaan ja suomalaiseen arkeen sopivaan muotoon.

Tällä tekniikalla voit mm. hoitaa itseäsi ja läheisiäsi, muuttaa alitajuisia malleja ja uskomuksia, parantaa tunteita sekä myös kehoa, mieltä ja luontoa.

Aina emme edes tiedä mitä oikeasti elämältä haluamme, ennen kuin vapautamme itsemme tunnekuormasta, menneisyyden malleista ja ulkoa tulevista odotuksista ja rajoitteista.

Kun vahvistamme yhteyttä mielemme, kehomme, sydämemme ja ulkoisen maailman välillä, voimme tuntea syvempää rauhaa, hyvinvointia ja onnellisuutta ja voimme nähdä maailman taas ihmetellen ja mahdollisuuksien paikkana, kuten lapset. Silloin on myös helpompi alkaa kokea ja elää merkityksellistä elämää.


Uudistetut kurssimme ja valmennuksemme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


HELMIINA KERTOO, MITEN THETAHEALING -KURSSIT OVAT PARANTANEET ARKEA JA LÄHISUHTEITA:


DIGIMARKKINOINTIALAN YRITTÄJÄ AKUSTI KERTOO, MITEN TEKNIIKKA ON HYÖDYTTÄNYT HÄNTÄ URALLA JA ARJESSA:


VOISIKO TÄSTÄ TEKNIIKASTA OLLA ILOA SINULLE?

Tämä länsimaiseen arkeen sopiva tekniikka on auttanut asiakkaitamme parantamaan suhdetta itseensä, keventämään tunne-elämäänsä ja muuttamaan alitajuisia malleja ja ohjelmointeja. Tämä puolestaan on parantanut ihmissuhteita, perhearkea ja suhteita kumppaniin ja lapsiin, tehnyt työnteosta helpompaa ja nautinnollisempaa, mahdollistanut syvemmän merkityksen ja oman sisäisen onnen ja rauhan löytämisen.


einstein quote


Uudistetut kurssimme ja valmennuksemme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


Lähteet

 • The Biology of Belief (Bruce H. Lipton, Hay House, 2015)
 • You Are the Placebo: Making Your Mind Matter (Joe Dispenza, Hay House, 2015)
 • Quantum Enigma: Physics Encounters Consciousness (Bruce Rosenblum, Fred Kuttner, Oxford University Press USA, 2011)
 • Kvanttifysiikasta Energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen -Johanna Blomqvist (2017, Viisas Elämä)
 • Theta Healing: Introducing an Extraordinary Energy Healing Modality (Vianna Stibal, 2011)
 • The Power of Now (Eckhart Tolle, Hodder, 2001)
 • The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business (Charles Duhigg, Random House Trade, 2014)
 • 5 Types Of Brain Waves Frequencies: Gamma, Beta, Alpha, Theta, Delta (Mental Health Daily, 2014)
 • This is how brainwaves contribute to the state of mind (Mindvalley Academy Blog, 2017)
 • What are Brainwaves (Brainworks Neurotherapy, 2016)
 • Getting started with Neurofeedback (John N. Demos, 2005)

The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique