THETAHEALING tm -MEDITAATIOTEKNIIKKA

 

Paranna yhteyttä itseesi ja luo sisäistä muutosta, joka vaikuttaa myös maailmaan ympärilläsi.


Moni ihminen on ajautunut erilleen itsestään ja ympäröivästä maailmasta. Voimme pahoin, kun olemme jumissa mielessämme ja irti tunteistamme, kehostamme ja luonnollisesta tilastamme. Tällöin aivomme helposti ajautuvat stressitilaan, jossa ne toimivat lähes kaiken aikaa kognitiiviseen toimintaan tarkoitetuilla beta -taajuuksilla. Silloin voi tuntua siltä, että elämä tapahtuu meille ja olemme sen armoilla.

 

ThetaHealing tm -tekniikalla avaat ja kehität mieltäsi, aktivoit intuitiivisia kykyjäsi ja lisäät luovuuttasi. Tekniikka sopii niin rationaalisille kuin intuitiivisemmin asioita oppiville ihmisille.

Jo pelkkä theta- aivotaajuuksille kytkeytyminen tutkitusti auttaa tähän, parantaen mieltä ja kehoa. Solubiologi Bruce Lipton on uraauurtavalla työllään osoittanut, miten tunnereaktiomme ja tapamme hahmottaa ja luoda todellisuuttamme syntyvät sen pohjalta, miten koemme ympäristömme ja sen ärsykkeet. Tähän puolestaan vaikuttaa alitajuntasi ohjelmointi, joka on syntynyt mm. lapsuutesi kokemusten ja perimäsi sekä ihmiskunnan historian seurauksena. Neurotieteilijä Joe Dispenza on omalla työllään ja tutkimuksellaan osoittanut, miten voimme theta-aivotaajuudella muuttaa tätä elämäämme määrittävää ohjelmointia.


THETAHEALING -MEDITAATIOTEKNIIKKA: MISTÄ ON KYSE?


Tällä videolla kerromme ThetaHealing tm -meditaatiotekniikasta, jota opetamme kursseillamme ja hyödynnämme työssämme. Tekniikan taustalla on kvanttimekaaninen näkemys siitä, että kaikki ympärillämme on energiaa, johon voimme ihmismielellä vaikuttaa. Olemme saaneet vahvistusta tekniikan opetuksista ja niiden pätevyydestä myös mm. neurotieteistä, solubiologiasta ja monista tuoreista tutkimuksista. Voit lukea tästä lisää alta.

Videolla ThetaHealing -opettajamme Antti sekä intuitioon erikoistunut Kristiina kertovat ThetaHealing -tekniikasta.


ThetaHealing tm on meditaatiotekniikka, jolla voimme luoda tehokkaasti sisäistä ja ulkoista muutosta, vapauttaa pahoinvointia ja ongelmia aiheuttavat juurisyyt alitajunnastamme ja korvata ne paremmin meitä palvelevilla malleilla. Nämä juurisyyt voivat tulla lapsuudestamme, perimästämme tai kauempaa historiasta. Palauttamalla itsemme luontaisille varhaislapsuuden theta-aivotaajuuksille voimme eheytyä ja parantaa yhteyttä itseemme, kehoomme, tunteisiimme ja maailmankaikkeuteen.

MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ TEKNIIKASTA ON?

ThetaHealing tm -kurssien ja hoidon ensimmäinen välitön hyöty on stressitilasi laskeminen sekä mm. ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, epävarmuuden ja itsekritiikin väheneminen.  Asiakkaamme ja kurssilaisemme ovat myös kokeeneet saaneensa nopeasti nostettua energiatasojaan ylimääräisen tunnekuorman vapauduttua, parantaneensa nukkumista ja unenlaatua, lisänneensä omanarvontuntoa ja rohkeutta elää omannäköistä elämää ja pystyneensä toimimaan rakkaudellisemmin itseään ja muita kohtaan.

Näiden tekniikoiden avulla pystyt aidosti ottamaan vastuun omista tunteistasi, uskomuksistasi ja siitä, millaista elämää elät. Kun alat muuttaa omaa sisäistä maailmaasi, maailma ympärilläsi alkaa muuttua sen mukaisesti. Sisäinen työskentely onkin varmin tapa lisätä rakkautta, luovuutta, hyvinvointia ja onnellisuuden kokemusta jokapäiväisessä elämässäsi. Ihmissuhteesi, urasi ja arkesi sekä suhteesi luontoon ja maailmaan ympärilläsi muuttuvat positiivisesti tämän seurauksena.


TÄSSÄ PODCASTISSA ANTTI QUANTA JUTTELEE LÄÄKÄRI SARI HANNUKAISEN KANSSA TEKNIIKAN HYÖDYISTÄ JA VAIKUTUKSISTA. KUUNTELE:


MIHIN TÄMÄ PERUSTUU?

Länsimaisen tutkimuksen näkökulmasta tämän voi perustella esimerkiksi sillä, että mielesi rauhoittumisen myötä kytkeydyt hoidossa ja kursseilla theta-aivotaajuuteen. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi, että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla, jotka puolestaan luovat tapasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa.

Jo pelkkä theta -taajuuksilla oleminen tutkitusti parantaa mieltä ja kehoa. Solubiologi Dr. Bruce Lipton puhuu Biology of Belief kirjassaan siitä, miten alitajuntamme mallit vaikuttavat siihen, mitä vedämme puoleemme ja koemme esimerkiksi ihmissuhteissamme, urallamme ja arjessamme. Hän myös uraauurtavasti tutkii sitä, miten voimme theta -aivotaajuudella muuttaa näitä malleja, jolloin tapahtuu muutosta ei vain tunteidemme, vaan myös solujen ja kehon tasolla. Hän suosittelee ThetaHealing -meditaatiotekniikkaa yhtenä tapana luoda tätä muutosta.


KATSO VIDEOLTA, MITEN ERILAISET IHMISET OVAT KOKENEET  THETAHEALING tm -KURSSIMME JA NIIDEN HYÖDYT:

TUTUSTU TARKEMMIN THETAHEALING -KURSSEIHIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


MITÄ OPIT THETAHEALING -KURSSEILLA?

ThetaHealing -kursseilla opit tekniikoita, joilla voi tehokkaasti hoitaa alitajuntaamme ja sen rajoittavia malleja sekä parantaa tunteitamme ja elämämme eri osa-alueita.

Jos ajattelemme ihmistä kokonaisuutena vertaamalla itseämme vaikka älypuhelimeen, niin ihmiskeho on puhelinlaite, mieli ja alitajunta puhelimessa olevat ohjelmat ja applikaatiot ja energiakenttä eli auramme on se virta, jota nämä kaksi muuta tarvitsevat toimiakseen kunnolla. Nämä kaikki ovat olennainen osa meitä ja hyvinvointiamme. Beta-taajuudella olemme ainostaan mielen ja ajatusten tasolla, mutta theta -taajuudella saamme yhteyden kaikkiin kolmeen. Silloin voimme parantaa itseämme kokonaisvaltaisemmin kaikilla tasoilla ja vaikuttaa myös tunteisiimme ja alitajuntamme ohjelmointeihin, jotka ovat meihin varastoitunutta energiaa.

ThetaHealingTM -kurssien tekniikat auttavat sinua tutustumaan itseesi syvemmin, vahvistamaan intuitiotasi ja sinussa olevaa rakkautta, muuttamaan alitajuista ohjelmointiasi ja luomaan sitä elämää, jota haluat elää. ThetaHealing -tekniikkaan on paketoitu paljon tietoa yksinkertaisesti opittavaan ja suomalaiseen arkeen sopivaan muotoon.

Tällä tekniikalla voimme mm. hoitaa itseämme ja läheisiämme, muuttaa alitajuisia malleja ja uskomuksia, parantaa tunteita sekä myös kehoa, mieltä ja luontoa.

Aina emme edes tiedä mitä oikeasti elämältä haluamme, ennen kuin vapautamme itsemme tunnekuormasta, menneisyyden malleista ja ulkoa tulevista odotuksista ja rajoitteista.

Kun vahvistamme yhteyttä mielemme, kehomme, sydämemme ja ulkoisen maailman välillä, voimme tuntea syvempää rauhaa, hyvinvointia ja onnellisuutta ja voimme nähdä maailman taas ihmetellen ja mahdollisuuksien paikkana, kuten lapset. Silloin on myös helpompi löytää kutsumuksemme ja tarkoituksemme tällä planeetalla.


TUTUSTU TARKEMMIN THETAHEALING -KURSSEIHIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


HELMIINA KERTOO, MITEN THETAHEALING -KURSSIT OVAT PARANTANEET ARKEA JA LÄHISUHTEITA:


DIGIMARKKINOINTIALAN YRITTÄJÄ AKUSTI KERTOO, MITEN TEKNIIKKA ON HYÖDYTTÄNYT HÄNTÄ URALLA JA ARJESSA:


VOISIKO TÄSTÄ TEKNIIKASTA OLLA HYÖTYÄ SINULLE?

Tämä länsimaiseen arkeen sopiva tekniikka on auttanut asiakkaitamme parantamaan suhdetta itseensä, keventämään tunne-elämäänsä ja muuttamaan alitajuisia malleja ja ohjelmointeja. Tämä puolestaan on parantanut ihmissuhteita, perhearkea ja suhteita kumppaniin ja lapsiin, tehnyt työnteosta helpompaa ja nautinnollisempaa, mahdollistanut syvemmän merkityksen ja oman sisäisen onnen ja rauhan löytämisen.

Jos mietit, auttaisivatko ThetaHealing tm -kurssit tai hoito sinua, niin ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin! Voit jättää yhteydenottopyynnön (sähköpostitse tai puhelimitse) joko Kristiinalle klikkaamalla tästä tai Antille klikkaamalla tästä tai laittaa sähköpostia kristiina(@)healingandart.net tai antti(@)healingandart.net.


TUTUSTU TARKEMMIN THETAHEALING -KURSSEIHIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


einstein quote


THETAHEALING tm -KURSSIEMME OPETTAJAT: ANTTI JA KRISTIINA


Healing and art -valmentaja Kristiina Välimäki ja Antti Quanta

Antti Quanta on opas alitajunnan ja tunteiden hoitamiseen, ThetaHealing -opettaja sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Antti auttaa sinua  päivittämään alitajuntasi opittuja ja perittyjä ohjelmointeja paremmin onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi palveleviksi ja vapauttamaan padottua tunnekuormaa. Tämän työskentelyn myötä kasvatat henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiasi, vahvistat intuitiotasi ja yhteyttä itseesi sekä muihin ihmisiin ja voit tietoisemmin luoda sitä elämää, jota sydämessäsi haluat. 

Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

Kristiina Välimäki on intuitiivisuuteen ja lasten intuitioon keskittynyt tutkija sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Hän toimii oppaana vanhemmuuteen, lasten ja vanhempien väliseen vuorovaikutukseen sekä lasten intuitiivisuuden ymmärtämiseen ja tunteiden kohtaamiseen. Tässä työssä mielen ja sydämen yhteys on todella tärkeässä roolissa. Kristiina on mukana peruskursseillamme vierailevana asiantuntijana.
Lue lisää Kristiinasta: healingandart.net/kristiinavalimaki

TUTUSTU TARKEMMIN THETAHEALING -KURSSEIHIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


MITEN TEKNIIKKA VOISI AUTTAA SINUA? Keskustellaksesi kursseista tai hoidosta tarkemmin, voit jättää yhteydenottopyynnön (sähköpostitse tai puhelimitse) joko Kristiinalle klikkaamalla tästä tai Antille klikkaamalla tästä tai laittaa sähköpostia kristiina(@)healingandart.net tai antti(@)healingandart.net.


Lähteet

 • The Biology of Belief (Bruce H. Lipton, Hay House, 2015)
 • You Are the Placebo: Making Your Mind Matter (Joe Dispenza, Hay House, 2015)
 • Quantum Enigma: Physics Encounters Consciousness (Bruce Rosenblum, Fred Kuttner, Oxford University Press USA, 2011)
 • Kvanttifysiikasta Energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen -Johanna Blomqvist (2017, Viisas Elämä)
 • Theta Healing: Introducing an Extraordinary Energy Healing Modality (Vianna Stibal, 2011)
 • The Power of Now (Eckhart Tolle, Hodder, 2001)
 • The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business (Charles Duhigg, Random House Trade, 2014)
 • 5 Types Of Brain Waves Frequencies: Gamma, Beta, Alpha, Theta, Delta (Mental Health Daily, 2014)
 • This is how brainwaves contribute to the state of mind (Mindvalley Academy Blog, 2017)
 • What are Brainwaves (Brainworks Neurotherapy, 2016)
 • Getting started with Neurofeedback (John N. Demos, 2005)

The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique