THETAHEALING tm WEALTH CONSCIOUSNESS

Rikkaus on sisällämme, ei ulkopuolellamme. 
-Mark Anthony,

 

Seminaari: ThetaHealing tm Wealth Consciousness by Mark Anthony.
Ajankohta ja paikka: perjantai – sunnuntai 29.11.-1.12.2019, Helsinki.
Ilmoittaudu mukaan: Klikkaa tästä.
Tulkkaus: Kurssi tulkataan suomeksi (tulkkina Antti Quanta).

Mitä saat tältä kurssilta?
 • Nostat tietoisuuttasi vaurauteen liittyen ja opi miten siirtyä puutetietoisuudesta vauraustietoisuuteen kaikilla elämäsi alueilla (talous, ihmissuhteet, ura, sosiaalinen elämä, arki ja vapaa-aika).
 • Syvennät ymmärrystäsi rahan henkisestä aspektista ja siitä, miten raha on energiaa, jonka kanssa voimme työskennellä.
 • Opit miten sallia rahan virrata elämääsi vapaasi tehden työksesi sitä mitä rakastat.
 • Ymmärrät syvemmin alitajuntaasi ja sen malleja ja toimintatapoja vaurauteen ja vastaanottamiseen liittyen.
 • Vahvistat omanarvontuntoasi ja laajennat mukavuusaluettaan rahaan ja vaurauteen liittyen.
 • Opit vapautumaan uhri-, uhraus- ja alistumismentaliteetista sekä vapauttamaan rahaan liittyvää huolta, katkeruutta ja syyllisyyttä.
 • Opit hoitamaan ja vapauttamaan menettämisen pelkoa, jonka myötä uskallat vetää asioita puoleesi.
 • Syvennät ymmärrystäsi kvanttifysiikasta ja siitä, miten voit luoda todellisuuttasi sen ymmärtämisen avulla.
 • Vapaudut ajan illuusiosta, mikä auttaa toimimaan virtaavammin ja kevyemmin fyysisessä maailmassa.
 • Tunnista elämäsi tarkoituksen, intohimosi ja tärkeimmät arvosi elämässä, jotta voit elää harmonisemmin.
 • Asetat selkeät intentiot elämällesi ja sille, mitä elämältäsi haluat.
 • Lisäät uskoasi siihen, että voit ja ansaitset saada kaiken mitä haluat.
 • Opit, mitä irti päästäminen todella tarkoittaa manifestoimisen kontekstissa ja miten sallia intentioidesi toteutuminen elämäsi yhdeksällä tärkeällä alueella.
 • Opit olemaan parempi vastaanottaja.
 • Vahvistat kykyäsi olla kiitollinen tässä hetkessä.
Tulet yllättymään, miten nopeasti tämä kurssi voi muuttaa elämääsi. Luomme jatkuvasti todellisuuttamme ja tämä kurssi opettaa sinulle prosessin, jonka avulla otat luomisvoimasi tehokkaasti käyttöön.
Lisäksi Mark on kiinnostunut Suomesta ja historiastamme (lue lisää alta). Hän on luvannut räätälöidä kurssia sen mukaan, jotta voisimme yhdessä oppia, miten muuttaa Suomen kollektiivista tietoisuutta rahaan ja vaurauteen liittyen ja kykeytyä yksilöinä ja yhteiskuntana sisäiseen rikkauteemme. Opimme myös, miten parantaa erityisesti suomalaisten genetiikkaa ja perittyjä uskomuksia rahaan ja vaurauteen liittyen.

Suomennos kurssikuvauksesta: 
ThetaHealing Wealth Consciousness – seminaari on THInKin ja ThetaHealing -tekniikan kehittäjä Vianna Stibalin hyväksymä ThetaHealing Elective eli valinnainen kurssi. Tämän seminaarin on luonut ThetaHealing Certificate of Science Mark Anthony hyödyntäen ThetaHealing -tekniikkaa auttaakseen ThetaHealing -harjoittajia omaksumaan vauraustietoisen ajattelutavan. Kurssi kehittyi 14 vuoden aikana ja pohjautuu Markin kokemuksiin ja havaintoihin yksityissessioista yli 10 000 asiakkaan kanssa ja sadoista opetetuista ThetaHealing -kursseista, joissa hän on pääsääntöisesti keskittynyt siihen, miten auttaa ihmisiä elämään täyttymyksellistä, onnellista ja rikasta elämää.
Markin mukaan ihmisen mielenlaatu joko vetää puoleensa tai työntää luotaan vaurautta. Monille meistä vauraus tuntuu olevan ulkopuolellamme, mutta kurssilla opimme konkreettisesti miten vauraus on mielentila, jonka voit tietoisesti valita.
Ensimmäinen askel vaurauteen on muuttaa hallitseva fokus puutetietoisuudesta ja vapautua rajoittavista mielen malleista, säännöistä ja tavoista, jotka köyhdyttävät meitä ja vetävät meidät aina uudestaan köyhyyden sykliin.
Kaikki vauraus jota olet ikinä halunnut asuu sisälläsi, ei ulkopuolellasi!
Tämän seminaarin tarkoitus on nostaa tietoisuuttamme käyttäen ThetaHealing -työkalua, jotta voimme luontaisesti linjata värähtelymme (joka on yhteenlaskettu summa ajatuksistamme, uskomuksistamme ja tunteistamme) maailmankaikkeuden lakien kanssa, jotka auttavat meitä luomaan ja ylläpitämään vaurautta tavoilla, jotka hyödyttävät meitä kaikkia.
Vauraustietoisen mielenlaadun voi luoda kuka tahansa ja se ei ole rajoitettu vain muutamaan onnekkaasen tai erityisen lahjakkaaseen yksilöön yhteiskunnassamme. 1900 -luvun alkupuolella ja läpi historian oli tapana, että varakkaimmilla ihmisillä meni lähes koko elämä vaurautensa hankkimiseen. Nyt ihmiskunnan tietoisuuden muuttumisen myötä ihmiset voivat yhdistyä vaurauden ajattelutapaan ja vaurastua hyvin lyhyessäkin ajassa.
Pääasiallinen tavoite ja tämän seminaarin uniikki anti on auttaa muuttamaan mielenlaatumme köyhyys- ja puutetietoisuudesta vauraustietoisuuteen, jossa raha virtaa elämäämme helpommin tekemällä sitä työtä, jota rakastamme.
Saavuttaaksemme vauraustietoisen mielenlaadun, on läpi koko seminaarin käsiteltävänä kolme pohjimmaista kysymystä:
 • Kuka olen?
 • Mikä on korkein totuus olemassaoloni suhteen?
 • Mikä on tarkoitukseni täällä?
Elämä on mielen kuvia ilmaistuna! – Mark Anthony

Australialainen Mark Anthony pitämässä Wealth Consciousness -kurssia Lontoossa.
Linkki kurssin Lontoossa kuvattuun esittelyvideoon (Englanniksi):


Kuka on Mark Anthony? Mark Anthony on Australialainen ThetaHealing -opettaja ja Certificate of Science, joka on opettanut tekniikkaa 13 vuotta, tehnyt töitä suoraan Vianna Stibalin kanssa ja kehittänyt oman ThetaHealing Elective -kurssin Vauraustietoisuus (Wealth Consciousness). Insinööritaustainen Mark päätyi tekniikan pariin saatuaan useita virhediagnooseja 32 -vuotiaana selkärangassa todettuun tulehdukseen liittyen. Ennuste oli, ettei hän voi enää koskaan kantaa edes ostoskassia. Parannuskeinoa ei pitänyt lääkäreiden mukaan olla. Markin luontaishoitaja suositteli hänelle ThetaHealing -tekniikkaan tutustumista ja jo ensimmäisen kurssin jälkeen hän pystyi taas kantamaan tytärtään harteillaan. Alle viikon sisään kamalat kivut olivat täysin kadonneet.

 

Sen jälkeen Mark on omistanut elämänsä ThetaHealing -opettamiselle, koska uskoo sen olevan parhaita tekniikoita itsemme ja rajoitteidemme parantamiseen. Hän on luonut ThetaHealing Wealth Consciousness -kurssin, koska uskoo että meidän jokaisen synnyinoikeus on kytkeytyä siihen rikkauteen, joka on jo sisällämme.

 

Markin saavutuksia:
 • Mark on nostanut ThetaHealing -tietoisuutta Australiassa mm. puhumalla syöpäyhdistyksille ja opettamalla tekniikkaa yritysjohtajille ja urheilutähdille. Sitä ennen hän teki itse hoitajana ja opettajana paljon töitä mm. sairauksien parantamisen parissa.
 • Hänen yrityksensä Co-creating ThetaHealing on ollut Australian Trust Awards -finalisti vuonna 2015. Tässä kilpailussa australialaiset äänestävät yritystä, jota pitävät maansa luotettavimpana, kunnioitettavimpana ja tykätyimpänä palveluntarjoajana.
 • Mark on opettanut satoja kursseja (mm. Intuitiivinen Anatomia, World Relations, DNA3) ja tehnyt töitä yli 10 000 yksityisasiakkaan kanssa.
 • Mark opettaa ja mentoroi muita ThetaHealing -harjoittajia ja opettajia Australiassa ja ympäri maailmaa ja pyrkii luomaan harmonista yhteistyötä tekniikan ympärille.

Antti Quanta: Tapaamiseni Markin kanssa ja kutsu Suomeen. Viannan kursseilla opiskellessani olin kuullut paljon hyvää Markin kurssista. Wealth Consciousness kurssi kutsui minua jo muutama vuosi sitten, mutta aikani osallistua koitti keväällä 2019. Kurssi oli suurenmoinen kokemus ja Mark parhaita opettajia, joiden opissa olen ollut. Hän on innostava ja asiansa syvästi osaava. Kurssilla pääsi vapauttamaan syviä geneettisiä ja historiallisia malleja, jotka aiheuttivat puutetietoisuutta ja mm. pelkoja rahaan liittyen.
Taukokeskusteluissa aloimme puhua Suomen historiasta ja sen vaikutuksesta suhteeseen, joka minulla on vaurauteen. Mark rupesi saman tien poimimaan geneettisiä uskomuksia ja malleja, joita me suomalaiset historiamme pohjalta kannamme. Epämukavat tuntemukset ja muutama lihastestaus osoittivat, että ne osuivat suoraan maaliin.
Tästä innostuneena kutsuin Markin Suomeen. Iloksemme hän tulee pitämään ThetaHealing Wealth Consciousness -kurssin Helsinkiin marras- joulukuussa 29.11.-1.12. Mark lupasi räätälöidä kurssin tavalla, joka nostaa meidän suomalaisten vauraustietoisuutta. Kurssi järjestetään suomalaisten ThetaHealing -opettajien yhteistyönä.

Järjestäjät: Kurssi järjestetään suomalaisten ThetaHealing -opettajien yhteistyönä. Mukana ovat Antti Quanta, Kristiina Välimäki, Mika Heinonen, Paula Heinonen ja Suvi Bowellan.

 

Ennakkovaatimukset:

 

Muuta lisätietoa: 
Mark Anthony on kehittänyt tämän seminaarin käyttäen ThetaHealing -tekniikkaa ja siitä tuli Viannan Stibalin ja THInKin hyväksymä Elective -kurssi vuonna 2014.

 

Linkki kurssin viralliseen englanninkieliseen kuvaukseen:

Hinta ja maksutapa:
Kurssi maksetaan kahdessa osassa.
 1. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varaus- ja seminaarimaksu 225 €  pankki-, luottokortti- tai verkkopankkimaksuna (maksutapalisä + 1 €) tai sähköpostiin lähetettävällä laskulla (laskutuslisä + 7 €.)
 2. Kurssimaksu 350 € maksetaan suoraan Mark Anthonylle Paypal -maksuna marraskuun 25. päivään mennessä tai käteismaksuna kurssin yhteydessä.

ILMOITTAUDU KURSILLE

KLIKKAAMALLA TÄSTÄ


Kysymykset:
Jos sinulla on kysymyksiä kurssiin tai ilmoittautumiseen liittyen, voit olla yhteydessä Anttiin (antti@healingandart.net).

The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique