THETAHEALING tm -SYVENTÄVÄT KURSSIT

SEURAAVAT SYVENTÄVÄT THETAHEALING KURSSIT:


HEALING AND ART – SYVENTÄVÄT THETAHEALING® -KURSSIT

Syventävillä ThetaHealing -kursseilla syvennetään ymmärrystä tekniikasta, vahvistetaan yhteyttä luomisenergiaan, kehitetään intuitiivisia kykyjä ja niihin luottamista sekä keskitytään johonkin tiettyyn aiheeseen tai elämän alueeseen ja sen kehittämiseen. Jos olet käynyt ThetaHealing Basic DNA -peruskurssin ja ThetaHealing Advanced DNA -jatkokurssin, voit osallistua syventäville ThetaHealing -kursseille. Healing and Art tarjoaa tällä hetkellä seuraavat kurssit:

  • ThetaHealing DIG DEEPER -Ydinuskomusten ja perimän työstäminen.
  • ThetaHealing SOUL MATE -Sielunkumppanit ja sielunperhe.
  • ThetaHealing RHYTM – Luo hyväksyvämpi yhteys kehoosi.

OPETTAJA: Healing and Artin tarjoamia syventäviä ThetaHealing -kursseja opettaa Antti Quanta, Certified ThetaHealing Instructor.

Lue lisää Antista: www.healingandart.net/anttiquanta


KURSSIKUVAUKSET JA AIKATAULUT:


THETAHEALING® DIG DEEPER – TUNNISTA JA VAPAUTA RAJOITTAVAT YDINUSKOMUKSET

ThetaHealing Dig Deeper

Opi tunnistamaan ja vapauttamaan rajoittavat ydinuskomukset ja päivittämään alitajuntasi ohjelmoinnit tähän päivään!

Tämä kurssi keskittyy uskomustyöskentelyssä kehittymiseen. Saat vahvan pohjan diggingiin, eli pelkojen, esteiden, vaikeiden tunteiden ja vaivojen taustalla olevien alitajuisten juurisyiden paljastamiseen ja vapauttamiseen. Paljastamalla ja ratkaisemalla ydinsyyt ongelmien ja haasteiden taustalla, saamme aikaan pysyviä muutoksia itsessämme ja ympärillämme.


Kurssin tavoite on kehittää osaamista niin, että saat aikaan pysyviä tuloksia ja muutoksia työskennellessäsi itsesi ja muiden kanssa. Kurssi sisältää paljon harjoittelua, jotta saisit kokemusta ja varmuutta uskomustyöskentelyysi.

Ennakkovaatimukset: ThetaHealing Basic DNA & Advanced DNA

Kesto ja hinta: Kurssin kesto on 2 päivää ja hinta 400 €.

TULEVAT DIG DEEPER -KURSSIT:

  • Seuraava Dig Deeper -kurssi pidetään alkusyksystä 2019. Jos haluat tietää kun aikataulu julkaistaan, laita viestiä antti(@)healingandart.net.

THETAHEALING® SOUL MATE – SIELUNKUMPPANIT JA SIELUNPERHE

ThetaHealing Soul Mate

Luo syvempi ja rakastavampi suhde itseesi ja nykyiseen tai tulevaan kumppaniisi. Vedä puoleesi sielunperhettä!

Etsitkö sielunkumppaniasi tai haluatko syventää suhdettasi häneen? Rakastavan ihmisen löytyminen ja terve ihmissuhde perustuvat siihen, että rakastaa ensin itseään.  Monilla meistä on perittyjä tai opittuja lukkoja rakkauden antamisen ja vastaanottamisen tiellä.  Moni ryhtyy suhteissa pelastamaan muita, vaikka tärkeintä olisi ensin pelastaa itsensä, oppia luottamaan, arvostamaan, kommunikoimaan ja rakastamaan. Kun nämä asiat ovat kunnossa, vedät puoleesi upeita ihmisiä, sielunperheesi jäseniä ja sinulle aidosti sopivan kumppanin.

Kurssilla keskitytään rakkautta estävien tunnelukkojen ja uskomusjärjestelmien tunnistamiseen ja työstämiseen sekä ymmärretään paremmin sielunkumppaneita ja sitä, millainen kumppani meille parhaiten sopisi.

Ennakkovaatimukset: ThetaHealing Basic DNA, Advanced DNA & Dig Deeper

Kesto ja hinta: Kurssin kesto on 2 päivää ja hinta 400 €.

Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -10 % todistusta vastaan.

TULEVAT SOUL MATE -KURSSIT:


THETAHEALING® RHYTM – LUO HYVÄKSYVÄ YHTEYS KEHOSI

ThetaHealing Rhytm

Luo hyväksyvämpi suhde kehoosi muuttamalla tapaa, jolla näet ja koet fyysisen itsesi ja lisää fyysistä energiaasi!

Suhde kehoomme harvoin riippuu siitä, minkälainen kehomme on fyysisiltä ominaisuuksiltaan. Joskus esimerkiksi laihdutettuamme kannamme silti samoja vaikeita uskomuksia, jotka saavat tuntemaan olomme huonoksi kropassamme ja piiskaamaan itseämme entistä kovemmin. Monet kehomme ongelmat johtuvat siitä, ettemme osaa arvostaa tätä upeaa kulkuvälinettämme omien uskomustemme ja kokemustemme takia.

Tämän lisäksi moni asia, kuten suhteemme ravintoon, uskomuksemme ja energeettinen kuorma (esimerkiksi henkiset loiset) vaikuttavat fyysisen energian tasoomme ja rajoittavat optimaalista toimintaamme. Terveessä ja hyvinvoivassa kehossa jaksamme kokea elämää täydemmin!

Suomalaisina meihin ja keho-suhteeseemme vaikuttavat geneettisesti esim. muutaman sukupolven takaiset pulan ja puutteen ajat, joista saatamme kantaa paljonkin alitajuisia uskomuksia itsestämme ja suhteestamme esimerkiksi ruokaan ja rakkauteen. Tällä kurssilla pääsetkin kehittämään suhdetta omaan kehoosi mielen ja alitajunnan tasolla ja löytämään sitä kautta hyväksynnän ja rakkauden omaa fyysistä kulkupeliäsi kohtaan.

Ennakkovaatimukset: ThetaHealing Basic DNA, Advanced DNA & Dig Deeper

Kesto ja hinta: Kurssin kestää yhden päivän ja hinta on 220 €.

TULEVAT RHYTM -KURSSIT:

  • Kurssi järjestetään seuraavan kerran kesällä 2019. Jos olet kiinnostunut kurssista, ilmoita siitä antti(@)healingandart.net niin pidämme sinut ajan tasalla!

Jos olet kiinnostunut kursseista tai haluat keskustella yhdessä siitä, miten kurssit sopisivat sinulle, voit olla yhteydessä antti @ healingandart.net.

Ole myös yhteyksissä, jos jotain sinua kiinnostavaa kurssia ei toistaiseksi ole aikataulutettu aikatauluihisi sopivasti!


ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com.