THETAHEALING tm RHYTM – HYVÄKSYVÄ SUHDE KEHOOSI

 

THETAHEALING® RHYTM – LUO HYVÄKSYVÄMPI SUHDE KEHOSI

ThetaHealing Rhytm

Luo hyväksyvämpi suhde kehoosi muuttamalla tapaa, jolla näet ja koet fyysisen itsesi ja lisää fyysistä energiaasi!

Suhde kehoomme harvoin riippuu siitä, minkälainen kehomme on fyysisiltä ominaisuuksiltaan. Joskus esimerkiksi laihdutettuamme kannamme silti samoja vaikeita uskomuksia, jotka saavat tuntemaan olomme huonoksi kropassamme ja piiskaamaan itseämme entistä kovemmin. Monet kehomme ongelmat johtuvat siitä, ettemme osaa arvostaa tätä upeaa kulkuvälinettämme omien uskomustemme ja kokemustemme takia.

Tämän lisäksi moni asia, kuten suhteemme ravintoon, uskomuksemme ja energeettinen kuorma (esimerkiksi henkiset loiset) vaikuttavat fyysisen energian tasoomme ja rajoittavat optimaalista toimintaamme. Terveessä ja hyvinvoivassa kehossa jaksamme kokea elämää täydemmin!

Suomalaisina meihin ja keho-suhteeseemme vaikuttavat geneettisesti esim. muutaman sukupolven takaiset pulan ja puutteen ajat, joista saatamme kantaa paljonkin alitajuisia uskomuksia itsestämme ja suhteestamme esimerkiksi ruokaan ja rakkauteen. Tällä kurssilla pääsetkin kehittämään suhdetta omaan kehoosi mielen ja alitajunnan tasolla ja löytämään sitä kautta hyväksynnän ja rakkauden omaa fyysistä kulkupeliäsi kohtaan.

Ennakkovaatimukset: ThetaHealing Basic DNA, Advanced DNA & Dig Deeper

Kesto ja hinta: Kurssin kestää yhden päivän ja hinta on 220 €.

OPETTAJA: Healing and Artin tarjoamia syventäviä ThetaHealing -kursseja opettaa Antti Quanta, Certified ThetaHealing Instructor.

Lue lisää Antista: www.healingandart.net/anttiquanta

TULEVAT RHYTM -KURSSIT:

  • Kurssi järjestetään seuraavan kerran kesällä 2019. Jos olet kiinnostunut kurssista, ilmoita siitä antti(@)healingandart.net niin pidämme sinut ajan tasalla!

Jos olet kiinnostunut kursseista tai haluat keskustella yhdessä siitä, miten kurssit sopisivat sinulle, voit olla yhteydessä antti(@)healingandart.net. Ole myös yhteyksissä, jos sinua kiinnostavaa kurssia ei toistaiseksi ole aikataulutettu aikatauluihisi sopivasti!


ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com.