THETAHEALING tm -PERUSKURSSI (BASIC DNA)

Seuraavat kurssit: 14.-16.6. (ilmoittaudu), 12.-14.7. (ilmoittaudu), 16.-18.8. (ilmoittaudu).


PARANNA YHTEYTTÄ ITSEESI, ALITAJUNTAASI JA MAAILMAAN YMPÄRILLÄSI!

Theta Healing peruskurssi ThetaHealing BASIC DNA logo

ThetaHealing TM BASIC DNA -peruskurssilla opit työskentelemään tietoisesti alitajuntasi kanssa ja vapauttamaan siellä olevia rajoitteita, haitallisia uskomuksia ja tunnekuormaa. Opit vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle. Näin elämäsi voi virrata vapaammin, helpommin ja luonnollisemmin.

Kurssilla opit tiedostamaan ja muuttamaan alitajuista ohjelmointiasi, jonka seurauksena tapasi ajatella, tuntea ja reagoida eri tilanteissa muuttuvat paremmin sinua palveleviksi. Tämä tapahtuu siirtämällä aivomme parantavalle theta -aivotaajuudelle, jolla ollessamme voimme tutkitusti luoda muutosta alitajuntamme, tunteidemme ja terveytemme tasolla. Näillä työkaluilla parannat elämääsi, uraasi ja ihmissuhteitasi. Voit auttaa ja vahvistaa yhteyttäsi myös muihin ihmisiin, eläimiin, kasveihin ja planeettaamme.


KATSO IHMISTEN KOKEMUKSIA PERUS- JA MUISTA KURSSEISTA:


THETAHEALING TM -PERUSKURSSIT KESÄLLÄ 2019:

MITEN KURSSIT VOISIVAT AUTTAA SINUA? Keskustellaksesi kursseista tarkemmin, laita sähköpostia antti(@)healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu klikkaamalla tästä.


KATSO SAMIN JA VILMAN TUNNELMAT HETI PERUSKURSSINSA JÄLKEEN:


MITÄ OPIT THETAHEALING TM BASIC DNA -PERUSKURSSILLA?

 • Aivoaallot ja theta-taajuus: Kurssilla tutkimme aivotaajuuksia ja opimme tekniikoita, joilla kytkeydyt theta -aivotaajuudelle. Siellä saat tietoisen yhteyden alitajuntaasi ja pääset hoitamaan siellä olevia uskomuksia ja rajoitteita. Kytkeydyt rakkauden ja luomisen tilaan, jossa voit hoitaa itseäsi ja muita.
 • Intuitiiviset kyvyt: Kurssi tarjoaa yhden tavan hahmottaa, mitkä ovat sinulle luontaisia intuitiivisia kykyjä ja miten voit ottaa ne vahvemmin käyttöösi.
 • Energia sinussa ja ympärilläsi: Kurssi tarjoaa tapoja ymmärtää sinussa ja ympärilläsi olevia energioita sekä tapoja hallita ja suojella omaa energiaasi.
 • Tunne-elämän parantaminen: Kurssi tarjoaa työkaluja, joiden avulla voimme vapauttaa kehoomme kertynyttä tunnekuormaa sekä traumoja ja aktivoida tilalle parempia ja keveämpiä tunteita.
 • Uskomukset ja niiden muuttaminen: Kurssi tarjoaa tavan tunnistaa eri alitajunnan tasoilta meihin vaikuttavia uskomuksia ja muuttaa niitä paremmin elämäämme ja hyvinvointiamme palveleviksi.
 • Menneiden taakkojen vapauttaminen: Kurssi tarjoaa työkaluja tunnistaa ja vapauttaa myös esivanhemmilta perittyä ja historiastamme kumpuavaa tunnekuormaa ja rajoitteita.
 • Elämän suunta ja tulevaisuus: Käymme läpi keinoja vaikuttaa vahvemmin elämäsi suuntaan ja luoda tästä hetkestä käsin onnellista ja merkityksellistä tulevaisuutta itsellesi ja ympärilläsi oleville.
 • Sielunperhe ja sielunkumppanit: Käymme läpi, miten saamme lisättyä rakkautta elämässämme päästämällä irti ihmissuhteisiimme vaikuttavasta tunnetaakasta. Tämän seurauksena ihmissuhteesi syvenevät ja vedät entistä vahvemmin puoleesi samanhenkisiä ihmisiä.
 • Muiden auttaminen: Kurssilla saat kokemusta myös muiden kanssa työskentelystä ja muiden auttamisesta menetelmän avulla. Voit hyödyntää tekniikkaa yhdessä muun osaamisesi kanssa. ThetaHealing -tekniikka on loistava lisä täydentämään mm. esimiesten, valmentajien, terapeuttien sekä ihmisten ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien osaamista.

KATSO MITEN DIGIALAN YRITTÄJÄ AKUSTI KOKI KURSSIN HYÖDYT PUOLI VUOTTA KURSSIN KÄYMISEN JÄLKEEN:


TULEVAT THETAHEALING TM -PERUSKURSSIT:

MITEN KURSSIT VOISIVAT AUTTAA SINUA? Keskustellaksesi kursseista tarkemmin, laita sähköpostia antti(@)healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu klikkaamalla tästä.


TARKEMPAA TIETOA KURSSISTA:

Ennakkovaatimukset: Ei ennakkovaatimuksia, kurssi on avoin kaikille itsestään ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille.

Sertifiointi: ThetaHealing Basic DNA -kurssin jälkeen olet sertifioitu ThetaHealing-harjoittaja (ThetaHealing® DNA Basic Practioner), joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja Thetahealer tm -nimikettä, jos niin valitset.

Kurssimateriaalit: Kurssin hinta sisältää suomenkielisen kurssimanuaalin ja englanninkielisen kurssikirjan.

Muistutus: Kurssi ja sillä opitut tekniikat ovat työkalu henkisen, psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen sekä elämänlaadun parantamiseen. Kurssi ei ole korvike lääkehoidolle tai muille terapiamuodoille.

Tuki myös kurssin jälkeen: Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että saat kurssin opit hyötykäyttöön työssäsi ja arjessasi. Pääset mukaan oppilasryhmäämme Facebookissa, jossa tuemme aktiivisesti toisiamme arjessa ja työkalujen hyödyntämisessä.

Kurssin hinta ja maksuehdot:

 • Kurssin hinta on 495 € (sis. alv.), jonka voit maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa. Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalit ja kurssikirjan.
 • Jos sinulla tulee este kurssille pääsemiseen, voit siirtää osallistumisesi johonkin tulevaan kurssiin.

ETSITKÖ MUITA THETAHEALING -KURSSEJA?

LISÄTIETOA THETAHEALING -TEKNIIKASTA: THETAHEALING TM -MEDITAATIOTEKNIIKKA


KURSSIN OPETTAJA: ANTTI QUANTA


Antti Heikkilä Thetahealing valmentaja

Antti Quanta on tietoisuuden kasvattamiseen, itsensä johtamiseen ja tunne-elämän parantamiseen erikoistunut meditaatiovalmentaja ja ThetaHealing -menetelmän kehittäjä Vianna Stibalin sertifioima ThetaHealing -instructor. Antti auttaa sinua päivittämään alitajuntasi ohjelmointeja ja vapauttamaan padottua tunnekuormaa, jolloin voit tietoisemmin luoda sitä elämää, jota sydämessäsi haluat.

Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

ILMOITTAUDU NYT THETAHEALING TM -PERUSKURSSILLE, LOPPUVUODESTA KIITÄT ITSEÄSI!

KESÄKUU – 14.-16.6.2019 (HELSINKI): ILMOITTAUDU MUKAAN

HEINÄKUU – 12.-14.7.2019 (HELSINKI): ILMOITTAUDU MUKAAN

ELOKUU – 16.-18.8.2019 (HELSINKI): ILMOITTAUDU MUKAAN

MITEN KURSSIT VOISIVAT AUTTAA SINUA? Keskustellaksesi kursseista tarkemmin, laita sähköpostia antti(@)healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu klikkaamalla tästä.


The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique.