THETAHEALING tm -PERUSKURSSI (BASIC DNA)

Seuraavat kurssit: Maaliskuu – 27.-29.3.2020 (ilmoittaudu tästä)


PARANNA YHTEYTTÄ ITSEESI, ALITAJUNTAASI, TUNTEISIIN JA YMPÄRÖIVÄÄN MAAILMAAN!

Theta Healing peruskurssi ThetaHealing BASIC DNA logo

ThetaHealing tm -tekniikalla avaat ja kehität mieltäsi, aktivoit intuitiivisia kykyjäsi ja lisäät luovuuttasi. Tekniikka sopii niin rationaalisille kuin intuitiivisemmin asioita oppiville ihmisille.

ThetaHealing TM BASIC DNA -peruskurssilla opit työskentelemään tietoisesti alitajuntasi kanssa ja vapauttamaan siellä olevia rajoitteita, haitallisia uskomuksia ja tunnekuormaa. Opit vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle. Näin elämäsi voi virrata vapaammin, helpommin ja luonnollisemmin.

Kurssilla opit tiedostamaan ja muuttamaan alitajuista ohjelmointiasi, jonka seurauksena tapasi ajatella, tuntea ja reagoida eri tilanteissa muuttuvat paremmin sinua palveleviksi. Tämä tapahtuu siirtämällä aivomme parantavalle theta -aivotaajuudelle, jolla ollessamme voimme tutkitusti luoda muutosta alitajuntamme, tunteidemme ja terveytemme tasolla.

Välitön hyöty kurssista on stressitilasi laskeminen sekä mm. ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, epävarmuuden ja itsekritiikin väheneminen. Kurssilaiset ovat myös saaneet lisää energiaa käyttöönsä arjessaan ylimääräisen tunnekuorman vapauduttua, parantaneet nukkumista ja unenlaatua, lisänneet omanarvontuntoa ja rohkeutta elää omannäköistä elämää ja pystyneet toimimaan rakkaudellisemmin itseään ja muita kohtaan.

Näiden tekniikoiden avulla pystyt aidosti ottamaan vastuun omista tunteistasi, uskomuksistasi ja siitä, millaista elämää elät. Kun alat muuttaa omaa sisäistä maailmaasi, maailma ympärilläsi alkaa muuttua sen mukaisesti. Sisäinen työskentely onkin varmin tapa lisätä rakkautta, luovuutta, hyvinvointia ja onnellisuuden kokemusta jokapäiväisessä elämässäsi. Ihmissuhteesi, urasi ja arkesi sekä suhteesi luontoon ja maailmaan ympärilläsi muuttuvat positiivisesti tämän seurauksena.


THETAHEALING – OPETTAJAT KRISTIINA JA ANTTI KERTOVAT VIDEOLLA TEKNIIKASTA

Videolla avaamme tekniikkaa niin alitajunnan ja tunteiden hoitamisen kuin tieteenkin näkökulmasta. Tekniikka onkin todella kattava ja monipuolinen, mutta silti yksinkertainen ja toimiva taustastasi ja aiemmasta kokemuksestasi riippumatta.

MIHIN TÄMÄ PERUSTUU?

Länsimaisen tutkimuksen näkökulmasta tämän tekniikan toimivuuden voi perustella esimerkiksi sillä, että mielesi rauhoittumisen myötä kytkeydyt kursseilla theta-aivotaajuuteen. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla, jotka puolestaan luovat tapasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa. Kurssilla opitkin tehokkaita tekniikoita myös genetiikastasi ja perimästäsi tulevien tunteiden, uskomusten ja traumojen hoitamiseen ja vapauttamiseen.

Onko tämä minua varten?

Jos mietit, olisiko tämä oikea kurssi tai tekniikka sinulle, ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin! Voit jättää yhteydenottopyynnön (sähköpostitse tai puhelimitse) joko Kristiinalle klikkaamalla tästä tai Antille klikkaamalla tästä tai laittaa sähköpostia kristiina(@)healingandart.net tai antti(@)healingandart.net.


KATSO IHMISTEN KOKEMUKSIA THETAHEALING -KURSSEISTAMME:


THETAHEALING TM -PERUSKURSSIT KEVÄÄLLÄ 2020:


KATSO MITEN DIGIALAN YRITTÄJÄ AKUSTI KOKI KURSSIN HYÖDYT PUOLI VUOTTA KURSSIN KÄYMISEN JÄLKEEN:


MITÄ OPIT THETAHEALING TM BASIC DNA -PERUSKURSSILLA?

 • Aivoaallot ja theta-taajuus: Kurssilla tutkimme aivotaajuuksia ja opimme tekniikoita, joilla kytkeydyt theta -aivotaajuudelle. Siellä saat tietoisen yhteyden alitajuntaasi ja pääset hoitamaan siellä olevia uskomuksia ja rajoitteita. Kytkeydyt luontaiseen rakkauden ja luomisen tilaan, jossa voit hoitaa itseäsi ja muita.
 • Intuitiiviset kyvyt: Kurssi tarjoaa yhden tavan hahmottaa, mitkä ovat sinulle luontaisia tapoja hyödyntää intuitiotasi ja miten voit ottaa intuitiosi vahvemmin käyttöön.
 • Energia sinussa ja ympärilläsi: Kurssi tarjoaa tapoja ymmärtää sinussa ja ympärilläsi olevia energioita sekä tapoja hallita ja suojella omaa tilaasi.
 • Tunne-elämän parantaminen: Kurssi tarjoaa työkaluja, joiden avulla voimme vapauttaa kehoomme kertynyttä tunnekuormaa sekä traumoja ja aktivoida tilalle parempia ja keveämpiä tunteita.
 • Uskomukset ja niiden muuttaminen: Kurssi tarjoaa tavan tunnistaa eri alitajunnan tasoilta meihin vaikuttavia uskomuksia ja muuttaa niitä paremmin elämäämme ja hyvinvointiamme palveleviksi.
 • Menneiden taakkojen vapauttaminen: Kurssi tarjoaa työkaluja tunnistaa ja vapauttaa myös esivanhemmilta perittyä ja historiastamme kumpuavaa tunnekuormaa ja rajoitteita.
 • Elämän suunta ja tulevaisuus: Käymme läpi keinoja vaikuttaa vahvemmin elämäsi suuntaan ja luoda tästä hetkestä käsin onnellista ja merkityksellistä tulevaisuutta itsellesi ja ympärilläsi oleville.
 • Yhteys muihin ihmisiin: Käymme läpi, miten saamme lisättyä rakkautta elämässämme päästämällä irti ihmissuhteisiimme vaikuttavasta tunnetaakasta. Tämän seurauksena ihmissuhteesi syvenevät ja vedät puoleesi samanhenkisiä ihmisiä.
 • Muiden auttaminen: Kurssilla saat kokemusta myös muiden kanssa työskentelystä ja muiden auttamisesta menetelmän avulla. Voit hyödyntää tekniikkaa yhdessä muun osaamisesi kanssa. ThetaHealing -tekniikka on loistava lisä täydentämään mm. esimiesten, valmentajien, terapeuttien sekä ihmisten ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien osaamista.

KATSO SAMIN JA VILMAN TUNNELMAT HETI PERUSKURSSINSA JÄLKEEN:


TULEVAT THETAHEALING TM -PERUSKURSSIT:


TARKEMPAA TIETOA THETAHEALING PERUSKURSSISTA:


Ennakkovaatimukset: Ei ennakkovaatimuksia, kurssi on avoin kaikille itsestään ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille.

Sertifiointi: ThetaHealing Basic DNA -kurssin jälkeen olet sertifioitu ThetaHealing-harjoittaja (ThetaHealing® DNA Basic Practioner), joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja Thetahealer tm -nimikettä, jos niin valitset.

Kurssimateriaalit: Kurssin hinta sisältää suomenkielisen kurssimanuaalin ja englanninkielisen kurssikirjan.

Muistutus: Kurssi ja sillä opitut tekniikat ovat työkalu henkisen, psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen sekä elämänlaadun parantamiseen. Kurssi ei ole korvike lääkehoidolle tai muille terapiamuodoille.

Tuki myös kurssin jälkeen: Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että saat kurssin opit hyötykäyttöön työssäsi ja arjessasi. Pääset mukaan oppilasryhmäämme Facebookissa, jossa tuemme aktiivisesti toisiamme arjessa ja työkalujen hyödyntämisessä.

Kurssin hinta ja maksuehdot:

 • Kurssin hinta on 495 € (sis. alv.), jonka voit maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa. Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalit ja kurssikirjan.
 • Jos sinulla tulee este kurssille pääsemiseen, voit siirtää osallistumisesi johonkin tulevaan kurssiin.

ETSITKÖ MUITA THETAHEALING -KURSSEJA?

LISÄTIETOA THETAHEALING -TEKNIIKASTA: THETAHEALING TM -MEDITAATIOTEKNIIKKA


KURSSIEN OPETTAJAT: ANTTI JA KRISTIINA


Healing and art -valmentaja Kristiina Välimäki ja Antti Quanta

Antti Quanta on meditaatio -opettaja, mielen valmentaja, sertifioitu ThetaHealing -instructor sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Antti auttaa sinua  päivittämään alitajuntasi opittuja ja perittyjä ohjelmointeja paremmin onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi palveleviksi ja vapauttamaan henkistä kuormaa. Tämän työskentelyn myötä kasvatat henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiasi, vahvistat intuitiotasi ja yhteyttä itseesi sekä muihin ihmisiin ja voit tietoisemmin luoda sitä elämää, jota sydämessäsi haluat. 

Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

Kristiina Välimäki on väitöskirjatutkija ja henkinen valmentaja sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Hänen tutkimusaiheensa on se, miten luoda tilaa lasten luontaiselle intuitiiviselle tietämiselle. Henkisenä valmentajana Kristiina auttaa ymmärtämään, miten henkisen kasvun prosessi toimii ja miten voit sisäisellä työllä muuttaa todellisuuttasi ja parantaa hyvinvointiasi. Kristiina myös tukee sinua matkallasi nousevien tunteiden ja haasteiden kanssa. Kaikki ihmiset ovat henkisiä, eikä Kristiina näe että henkistä kasvua voi erottaa muusta elämästä. Jokainen on yksilö ja eri ihmisille toimivat erilaiset työkalut. Kristiina auttaa sinua löytämään oman viisautesi informaatiotulvan keskellä. Kristiina on joskus mukana peruskursseillamme vierailevana asiantuntijana.
Lue lisää Kristiinasta: healingandart.net/kristiinavalimaki

ILMOITTAUDU NYT THETAHEALING TM -PERUSKURSSILLE:


The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique.