THETAHEALING tm -PERUSKURSSI (BASIC DNA)

 

Paranna yhteyttä itseesi, maailmaan ja muihin ihmisiin.

Theta Healing peruskurssi ThetaHealing BASIC DNA logo

ThetaHealing tm on meditaatiotekniikka ja työkalu, joka kouluttaa aivoja siirtymään parantavalle ja luovalle theta-aivotaajuudelle ja luomaan sisäistä muutosta alitajunnan ja tunteiden tasolla. Tekniikka sopii erityisen hyvin intuitiivisille oppijoille.

Vuosien kokemuksella kurssien opettamisesta näemme ThetaHealing tm -tekniikan ensisijaisesti työkaluna ajattelun kehittämiseen, tietoisuuden laajentamiseen, padottujen tunteiden ja tunnelukkojen purkamiseen sekä haitallisten alitajuisten uskomusten ja ajatusmallien päivittämiseen. Näin vapaudut elämään elämääsi tässä hetkessä sen sijaan, että toistaisit opittuja ja perittyjä malleja tai kantaisit tunnelukkoja ja kuormaa menneisyydestäsi.

ThetaHealing TM BASIC DNA -peruskurssilla opit työskentelemään tietoisesti alitajuntasi kanssa ja vapauttamaan siellä olevia rajoitteita, haitallisia uskomuksia ja tunnekuormaa. Näin elämäsi voi virrata vapaammin, helpommin ja luonnollisemmin.


OIKEIN KÄYTETTYNÄ UPEA JA TEHOKAS TYÖKALU


ThetaHealing tm -tekniikasta on maailmalla monenlaisia kokemuksia ja mielipiteitä. Jotkut myyvät sitä ihmelääkkeenä, jonka seurauksena ymmärrettävästi syntyy pettymyksiä niille, joille tekniikka ei ole tuonut luvattuja tuloksia. Eri ihmisille toimivat erilaiset työkalut ja koemme, että opettajalla on paljon vastuuta siitä mitä lupaa ja miten opettaa. Sen vuoksi olemmekin luoneet paljon ilmaisia sisältöjä, kuten ohjattuja meditaatioita ja podcasteja, jotta voisit saada jo etukäteen mahdollisimman hyvän käsityksen tekniikasta ja opetustyylistämme.

On tärkeää, että valitset itsellesi opettajan, joka tuntuu sinulle oikealta ja ymmärtää myös laajemmin ihmisenä kasvun ja kurssien aiheuttamia prosesseja.


KOKEMUKSIA THETAHEALING tm -KURSSEISTAMME JA NIIDEN HYÖDYISTÄ:

Kurssilaistemme kokemuksia tekniikan hyödyistä arjessa ja työelämässä.


Uudistetut kurssimme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


MITEN HYÖDYN KURSSISTA?

Kurssin välittömät hyödyt ovat usein osallistujien stressitilojen laskeminen sekä mm. ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, epävarmuuden ja itsekritiikin väheneminen. Kurssilaisemme ovat myös kokeneet saaneensa lisää energiaa käyttöönsä ylimääräisen tunnekuorman vapauduttua. Osa on kertonut nukkumisensa parantuneen, osa lisännyt rohkeuttaan elää omannäköistä elämää ja jotkut ovat sanoneet pystyneensä toimimaan kurssin jälkeen rakkaudellisemmin itseään ja muita kohtaan. Moni on raportoinut näitä kaikkia. Saat kursseilta yleensä juuri sitä, mitä tulet hakemaan.

Näiden tekniikoiden avulla pystyt aidosti ottamaan vastuun omista tunteistasi, uskomuksistasi ja siitä, millaista elämää elät. Kun alat muuttaa omaa sisäistä maailmaasi, maailma ympärilläsi alkaa muuttua sen mukaisesti. Sisäinen työskentely onkin varmin tapa lisätä rakkautta, luovuutta, hyvinvointia ja onnellisuuden kokemusta jokapäiväisessä elämässäsi. Ihmissuhteesi, urasi ja arkesi sekä suhteesi luontoon ja maailmaan ympärilläsi muuttuvat positiivisesti tämän seurauksena.

Peruskurssille ei ole ennakkovaatimuksia. Parhaiten hyödyt kurssista, kun tulet uteliaana, avoimin mielin ja valmiina oppimaan uutta. Kursseillamme on rento ote ja oppimisesta pyritään tekemään hauskaa ja mielenkiintoista, koska olemme huomanneet, että sitä kautta saavutetaan parhaat ja pysyvimmät tulokset.


MIHIN TÄMÄ PERUSTUU?

Länsimaisen tutkimuksen näkökulmasta tämän tekniikan toimivuuden voi perustella esimerkiksi sillä, että mielesi rauhoittumisen myötä kytkeydyt kursseilla theta-aivotaajuuteen. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla, jotka puolestaan luovat tapasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa. Kurssilla opitkin tehokkaita tekniikoita myös genetiikastasi ja perimästäsi tulevien tunteiden, uskomusten ja traumojen hoitamiseen ja vapauttamiseen.


Uudistetut kurssimme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


KATSO MITEN DIGIALAN YRITTÄJÄ AKUSTI KOKI KURSSIN HYÖDYT PUOLI VUOTTA KURSSIN KÄYMISEN JÄLKEEN:


MITÄ OPIT THETAHEALING TM BASIC DNA -PERUSKURSSILLA?

 • Aivoaallot ja theta-taajuus: Kurssilla tutkimme aivotaajuuksia ja opimme tekniikoita, joilla kytkeydyt theta -aivotaajuudelle. Siellä saat tietoisen yhteyden alitajuntaasi ja pääset hoitamaan siellä olevia uskomuksia ja rajoitteita. Kytkeydyt luontaiseen rakkauden ja luomisen tilaan, jossa voit hoitaa itseäsi ja muita.
 • Intuitiiviset kyvyt: Kurssi tarjoaa yhden tavan hahmottaa, mitkä ovat sinulle luontaisia tapoja hyödyntää intuitiotasi ja miten voit ottaa intuitiosi vahvemmin käyttöön.
 • Energia sinussa ja ympärilläsi: Kurssi tarjoaa tapoja ymmärtää sinussa ja ympärilläsi olevia energioita sekä tapoja hallita ja suojella omaa tilaasi.
 • Tunne-elämän parantaminen: Kurssi tarjoaa työkaluja, joiden avulla voimme vapauttaa kehoomme kertynyttä tunnekuormaa sekä traumoja ja aktivoida tilalle parempia ja keveämpiä tunteita.
 • Uskomukset ja niiden muuttaminen: Kurssi tarjoaa tavan tunnistaa eri alitajunnan tasoilta meihin vaikuttavia uskomuksia ja muuttaa niitä paremmin elämäämme ja hyvinvointiamme palveleviksi.
 • Menneiden taakkojen vapauttaminen: Kurssi tarjoaa työkaluja tunnistaa ja vapauttaa myös esivanhemmilta perittyä ja historiastamme kumpuavaa tunnekuormaa ja rajoitteita.
 • Elämän suunta ja tulevaisuus: Käymme läpi keinoja vaikuttaa vahvemmin elämäsi suuntaan ja luoda tästä hetkestä käsin onnellista ja merkityksellistä tulevaisuutta itsellesi ja ympärilläsi oleville.
 • Yhteys muihin ihmisiin: Käymme läpi, miten saamme lisättyä rakkautta elämässämme päästämällä irti ihmissuhteisiimme vaikuttavasta tunnetaakasta. Tämän seurauksena ihmissuhteesi syvenevät ja vedät puoleesi samanhenkisiä ihmisiä.
 • Muiden auttaminen: Kurssilla saat kokemusta myös muiden kanssa työskentelystä ja muiden auttamisesta menetelmän avulla. Voit hyödyntää tekniikkaa yhdessä muun osaamisesi kanssa. ThetaHealing -tekniikka on loistava lisä täydentämään mm. esimiesten, valmentajien, terapeuttien sekä ihmisten ja hyvinvoinnin parissa työskentelevien osaamista.

KATSO SAMIN JA VILMAN TUNNELMAT HETI PERUSKURSSINSA JÄLKEEN:


Uudistetut kurssimme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


TARKEMPAA TIETOA THETAHEALING PERUSKURSSISTA:


Ennakkovaatimukset: Ei ennakkovaatimuksia, kurssi on avoin kaikille itsestään ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille.

Sertifiointi: ThetaHealing Basic DNA -kurssin jälkeen olet sertifioitu ThetaHealing-harjoittaja (ThetaHealing® DNA Basic Practioner), joka oikeuttaa käyttämään tekniikkaa ja Thetahealer tm -nimikettä, jos niin valitset.

Kurssimateriaalit: Kurssin hinta sisältää suomenkielisen kurssimanuaalin ja englanninkielisen kurssikirjan.

Muistutus: Kurssi ja sillä opitut tekniikat ovat työkalu henkisen, psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen sekä elämänlaadun parantamiseen. Kurssi ei ole korvike lääkehoidolle tai muille terapiamuodoille.

Tuki myös kurssin jälkeen: Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että saat kurssin opit hyötykäyttöön työssäsi ja arjessasi. Pääset mukaan oppilasryhmäämme Facebookissa, jossa tuemme aktiivisesti toisiamme arjessa ja työkalujen hyödyntämisessä.

Kurssin hinta ja maksuehdot:

 • Kurssin hinta on 495 € (sis. alv.), jonka voit maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa. Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalit ja kurssikirjan.
 • Jos sinulla tulee este kurssille pääsemiseen, voit siirtää osallistumisesi johonkin tulevaan kurssiin.

LISÄTIETOA THETAHEALING -TEKNIIKASTA: THETAHEALING TM -MEDITAATIOTEKNIIKKA


Uudistetut kurssimme löydät nykyään osoitteesta:

www.menestysydamella.fi

Jos haluat ThetaHealing tm -yksityisvalmennusta, ota yhteyttä Helmiinaan.


The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique.