THETAHEALING tm -KURSSIT

VAHVISTA YHTEYTTÄSI, SISÄISTÄ VIISAUTTASI JA SINUSSA OLEVAA RAKKAUTTA.


ThetaHealing TM  -kursseilla opit työskentelemään tietoisesti alitajuntasi kanssa ja vapauttamaan siellä olevia rajoitteita, haitallisia uskomuksia ja tunnekuormaa. Opit vapauttamaan vanhaa ja tekemään tilaa uudelle. Näin elämäsi voi virrata vapaammin, helpommin ja luonnollisemmin kaikilla tasoilla. Tietoisempana sinuun vaikuttavista voimista luot elämääsi helpommin ja proaktiivisemmin.

Kursseilla opit tiedostamaan ja muuttamaan alitajuista ohjelmointiasi, jonka seurauksena tapasi ajatella, tuntea ja reagoida eri tilanteissa muuttuvat paremmin sinua palveleviksi. Näillä työkaluilla parannat elämääsi, uraasi ja ihmissuhteitasi. Voit auttaa ja vahvistaa yhteyttäsi myös muihin ihmisiin, eläimiin, kasveihin ja planeettaamme.THETAHEALING 1:

BASIC DNA -PERUSKURSSI

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU PERUSKURSSILLE


THETAHEALING 2:

ADVANCED DNA – JATKOKURSSI

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


THETAHEALING 3 –

DIG DEEPER

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


THETAHEALING RHYTM – LUO HYVÄKSYVÄMPI YHTEYS KEHOOSI

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


MITEN TEKNIIKKA VOISI AUTTAA SINUA? Keskustellaksesi kursseista tarkemmin, laita sähköpostia antti(@)healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu klikkaamalla tästä.


The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique