THETAHEALING tm -KURSSIT

PARANNA YHTEYTTÄ ITSEESI, ALITAJUNTAASI, TUNTEISIIN JA MAAILMAAN YMPÄRILLÄSI!


ThetaHealing TM  -kursseilla opit työskentelemään tietoisesti alitajuntasi kanssa ja vapauttamaan siellä olevia menneisyydestä tulevia rajoitteita, haitallisia uskomuksia ja tunnekuormaa.  Tämä tapahtuu siirtämällä aivomme parantavalle theta -aivotaajuudelle, jolla ollessamme voimme tutkitusti luoda muutosta alitajuntamme, tunteidemme ja terveytemme tasolla. Näin elämäsi voi virrata vapaammin, helpommin ja luonnollisemmin kehon, tunteiden ja mielen tasolla.

Kursseilla opit tiedostamaan ja muuttamaan alitajuista ohjelmointiasi, jonka seurauksena tapasi ajatella, tuntea ja reagoida eri tilanteissa muuttuvat paremmin sinua palveleviksi. Näillä työkaluilla parannat itsesi lisäksi yhteyttäsi myös muihin ihmisiin, eläimiin, kasveihin ja planeettaamme. Tulet näkemään positiivisen muutoksen jaksamisessasi, tunne -elämässäsi, arjessasi ja ihmissuhteissasi!KATSO KOKEMUKSIA KURSSEILTA:

Videolla ThetaHealing -kurssiemme osallistujat kertovat kokemuksiaan kursseista ja niiden tuomista hyödyistä elämässä.


THETAHEALING 1:

BASIC DNA -PERUSKURSSI

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU PERUSKURSSILLE


THETAHEALING 2:

ADVANCED DNA – JATKOKURSSI

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU JATKOKURSSILLE


THETAHEALING 3:

DIG DEEPER – OPI PALJASTAMAAN JA VAPAUTTAMAAN JUURISYYT

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

 

 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU DIG DEEPER -KURSSILLE


THETAHEALING RHYTM – LUO HYVÄKSYVÄMPI SUHDE KEHOOSI

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU


MITEN TEKNIIKKA VOISI AUTTAA SINUA? Keskustellaksesi tarkemmin kursseista, voit jättää yhteydenottopyynnön (sähköpostitse tai puhelimitse) joko Kristiinalle klikkaamalla tästä tai Antille klikkaamalla tästä tai laittaa sähköpostia kristiina(@)healingandart.net tai antti(@)healingandart.net.


The THETAHEALING TM Technique is a meditation technique utilizing a spiritual philosophy developed by Vianna Stibal, owner of THInK & Lets THInK Unique