THETAHEALING tm -JATKOKURSSI (ADVANCED DNA)

Seuraavat kurssi: 28.2.-1.3.2020 Helsinki (ilmoittaudu)      advanced-dna-square2


ThetaHealing Advanced DNA -jatkokurssilla syvennät peruskurssilla oppimaasi ja lisäät varmuuttasi kertauksen ja uusien tekniikoiden kautta. Kurssilla kehityt huomattavasti alitajunnan ja tunteiden kanssa työskentelemisessä ja luot harmonisempaa suhdetta mm. kehoosi, tunteisiisi, sukuhistoriaasi ja ympäröivään maailmaan. Kehität myös kykyäsi purkaa vaikeita ja kuormittavia tunteita ja vapautua niistä. Teet tilaa uusille asioille!

Sinun ei tarvitse vielä olla edistynyt tekniikan käyttäjä tullaksesi kurssille. Riittää, että haluat kehittyä ja oppia lisää. Kurssin tärkeimpiä teemoja on vahvistaa omaa tapaasi hyödyntää theta-tilaa ja käyttää tärkeimpiä peruskurssilla opittuja tekniikoita.


MIKSI TULISIT THETAHEALING JATKOKURSSILLE?


TULEVAT THETAHEALING -JATKOKURSSIT KEVÄT 2020:


OPIT THETAHEALING -JATKOKURSSILLA MM.:

  • Tunnetyöskentelyn kehittäminen: Kurssi tarjoaa työkaluja, joilla parannat syvemmällä tasolla tunne-elämääsi.
  • Uskomustyöskentelyssä kehittyminen: Kurssi tarjoaa tekniikoita, joilla tehostat uskomustyöskentelyä ja tunnistat selkeämmin ydinuskomukset ongelmien taustalla.
  • Perimän työstäminen: Kurssi tarjoaa tehokkaita työkaluja oman perimän työstämiseen ja perityn henkisen ja emotionaalisen taakan vapauttamiseen.
  • Hyvinvoinnin esteiden purkaminen: Kurssi auttaa tunnistamaan ja purkamaan alitajuisia esteitä henkisen ja fyysisen hyvinvointimme tieltä.
  • Oman todellisuuden ja suunnan vahvistaminen: Kurssi auttaa tunnistamaan entistä vahvemmin, mikä on sinulle itsellesi totta ja mihin suuntaan haluat elämääsi viedä.

INFORMAATIOTA KURSSISTA:

Ennakkovaatimukset: ThetaHealing BASIC DNA -peruskurssi.

Materiaalit: Kurssin hinta sisältää englanninkielisen kirjan, kurssimanuaalin suomeksi tai englanniksi sekä muuta opetuksen tukimateriaalia.

Sertifiointi: Tämä on virallinen ThetaHealing®  -kurssi, joka oikeuttaa sertifikaattiin ja ThetaHealing Dig Deeper -kurssille osallistumiseen.ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com.

Muistutus: Kurssi ja sillä opitut tekniikat ovat työkalu henkisen, psyykkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen sekä elämänlaadun parantamiseen. Kurssi ei ole korvike lääkehoidolle tai muille terapiamuodoille.

Kurssin hinta ja maksuehdot:

  • Kurssin hinta 495 € (sis. kurssimateriaalit ja alv.) laskutetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin alkamista. Mikäli tarvitset maksusuunnitelmaa, ota yhteyttä antti @ healingandart.net tai +358 (0)40 838 5109.
  • Suoritettuja maksuja ei palauteta, mutta pakollisen peruuntumisen sattuessa voit kuitenkin siirtää osallistumisesi johonkin tulevaan kurssiin. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan 25 € käsittelykulut, mikäli peruutat osallistumisesi ennen maksun suorittamista.

ILMOITTAUDU MUKAAN  – TULEVAT THETAHEALING ADVANCED DNA  -JATKOKURSSIT:

JOS HALUAT KUULLA JATKOKURSSISTA TARKEMMIN, VARAA ILMAINEN TUTUSTUMISPUHELU KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.ThetaHealing® and ThetaHealer® are registered trademarks of THInK at www.thetahealing.com.