SIIRI YLINEN – KEHOLLINEN HOITAJA


KEHOSI ON LUOMISEN INSTRUMENTTI. AUTAN SINUA OTTAMAAN KOKO LUOVAN POTENTIAALISI KÄYTTÖÖN.


VIRTAAVASSA KEHOSSA ON HELPPO INSPIROITUA!

Olen Siiri. Intohimoni on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja erikoisalaani henkisten ja fyysisten tukosten avaaminen kehon kautta.

Näen ihmiskehon luomisen instrumenttina. Kun keho on vapaa tukoksista, on helppo kuulla sen viestejä ja antaa visioiden ilmentyä fyysiseen todellisuuteen.


Siiri Ylinen - ikkuna tulevaisuuteen - HEAling and aRT.net

Virtaavassa kehossa tulevaisuus näyttää valoistalta!


TARINA JA TAUSTA

Hyvinvointiin suuntautuva ammatillinen tarinani alkoi hieronnan opiskelusta. Minulla oli yksityisiä opettajia, sekä onni käydä monipuolinen erikoistekniikoita opettava hierojakoulu. Erikoistuin lantion suoristukseen, jonka koen tärkeänä ja hoitoa hyvin tehostavana lisänä hierontaan. Huomasin, ettei tämä kuitenkaan aina tuottanut paranemista. Siksi lähdin laajentamaan osaamistani henkiselle puolelle: tunteiden, mielen ja virtauksen hoitamiseen ja luovuuden kanavien avaamiseen. Olen opiskellut mm ThetaHealing tm- meditaatiotekniikkaa, eri energiahoitomuotoja, viettänyt tanssivuoden (VNF Danslinjen) ja aiemmalta koulutukseltani olen Saamenkäsitöiden Artesaani. Kaikkea tätä on ilo soveltaa kohti kokonaisvaltaista virtausta!


YKSITYISVALMENNUS

Olen erikoistunut keho-mieli yhteyteen ja sen parantamiseen, kehollisten ja henkisten tukosten avaamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja virtauksen lisäämiseen kehon kautta.

Ymmärrän milloin tukokset ovat luonteeltaan henkisiä, milloin fyysisiä. Osaan tukea sitä osaa sinusta, joka kulloinkin tukea tarvitsee, jotta kokonaisuus toimii.

Tarjoan henkilökohtaista ohjausta sinulle, joka haluat saada henkiset ja keholliset tukokset avattua ja koko kehollisen potentiaalisi käyttöön!


VALAISTUNUT KEHO -VIIKONLOPPU

Tämä viikonloppu on suunniteltu tavalla, joka puhdistaa ja voimaannuttaa kehoa ja mieltä sekä niiden välistä yhteyttä. Viikonlopun jälkeen kehosi on virtaa vapaammin ja saat mukaasi työkaluja, joilla avaat ja voimaannutat kehoasi myös arjessa. Kurssilla hyödynnämme mm. hengitystekniikoita, kevyitä joogasta inspiroituneita liikkeitä sekä meditaatiopohjaisia kehoa ja mieltä yhdisteleviä harjoituksia, jotka pohjautuvat ThetaHealing tm-meditaatiotekniikkaan, Quanta meditation methodiin, sekä muihin tekniikoihin.

Lue lisää: VALAISTUNUT KEHO -viikonloppu


YHTEYSTIEDOT


Ota minuun yhteyttä tai tule johonkin tapahtumaamme!

OTA YHTEYTTÄ:

Sähköpostilla siiri(@)healingandart.net

Lähettämällä viesti numeroon 044 996 9015, niin sovitaan soittoaika

SEURAA  MEITÄ: 

Instagram: @healingandartsuomi  

Facebook:@healingandartsuomi