PODCASTIT

OIVALLUKSIA ARKEESI JA ELÄMÄÄSI

Tällä sivulla jaamme sekä omia että muiden Podcasteja, joissa HEAling and aRT -tiimiläiset ovat mukana. Näiden kautta haluamme tarjota sinulle inspiraatiota, ideoita, uskoa, oivalluksia ja työkaluja omalle uniikille matkallesi. Olet vapaa ottamaan tästä ne ajatukset, jotka sinun polullasi palvelevat!

Iloisia kuunteluhetkiä toivottaen,

HEAling and aRT


SARIN VASTAANOTOLLA ANTTI QUANTA

Tässä Sarin Vastaanotolla podcastin-jaksossa pääkouluttajamme Antti juttelee lääkäri Sari Hannukaisen kanssa muun muassa kohtaamisen merkityksestä hoitamisessa, mielen voimasta, herkkyydestä ja ThetaHealing tm -meditaatiotekniikasta ja sen hyödyistä.


ALITAJUNTA, RAKKAUS JA RAHA.

Tässä jaksossa Antti Quanta ja rahataitovalmentaja Sanna Kinanen keskustelevat alitajuisesta ja emotionaalisesta suhteesta rahaan sekä sen muuttamisesta. Sannan suhde rahaan oli aikanaan erittäin vaikea ja hän kertookin, miten pystyi luomaan toimivan suhteen tähän tärkeään vaihdannan välineeseen. Jos kuuntelet älypuhelimella, suosittelemme alempaa vaihtoehtoa.


KUUNTELE JAKSO (PAINA PLAY TAI ”LISTEN IN BROWSER”, JOS KUUNTELET PUHELIMELLA):


MIKÄ ON KAIKEN MERKITYS?

Tässä jaksossa Antti Quanta ja Kristiina Välimäki keskustelevat pohdiskelevasti elämän ja olemassaolon sekä tämän ajan dramaattisten tapahtumien merkityksestä..

Paina play (puhelimella ”play in browser”)


TYKKÄSITKÖ TÄSTÄ JAKSOSTA? TUTUSTU MYÖS NÄIHIN:


LÖYDÄ OMA ÄÄNESI.

Tässä jaksossa Antti Quanta ja  esiintymisvalmentaja Miika Karppinen jakavat ajatuksia siitä, miten selättää ujous ja muut pelot ja löytää oma ääni ja vahvuudet. Jos kuuntelet älypuhelimella, suosittelemme alempaa vaihtoehtoa.


KATSO JAKSO ÄÄNEN JA KUVAN KANSSA (PAINA PLAY ALOITTAAKSESI):

KUUNTELE JAKSO (PAINA PLAY TAI ”LISTEN IN BROWSER”, JOS KUUNTELET PUHELIMELLA):


LISÄÄ SISÄLTÖÄ:

Healing and Art Facebookissa: @healingandartsuomi

Healing and Art Instagramissa: @healingandartsuomi