PARANTAJAELÄMÄÄ -PODCAST

JOKAINEN MEISTÄ TEKEE OMALLA TAVALLAAN MAAILMASTA PAREMMAN.


On monta tapaa parantaa omaa ja muiden elämää. Yhdelle se on yrittäminen, toiselle taide, kolmannelle urheilu ja neljännelle meditaatio. Uskonkin, että tärkeintä on löytää oma juttunsa, kytkeytyä omaan potentiaaliinsa ja tehdä rakkaudella sitä, mitä tekee.

Tämän podcastin kautta tavoitteeni yhdessä vieraideni kanssa on tarjota sinulle inspiraatiota, ideoita, uskoa, oivalluksia ja työkaluja omalle uniikille matkallesi. Olet vapaa ottamaan tästä ne ajatukset, jotka sinun polullasi palvelevat!

Iloisia kuunteluhetkiä toivottaen,

Antti


JULKAISTUT JA PIAN JULKAISTAVAT JAKSOT:

  • Alitajunta, rakkaus ja raha. – vieraana rahataitovalmentaja Sanna Kinanen (julkaistu 11.5.2019).
  • Löydä oma äänesi. – vieraana esiintymisvalmentaja Miika Karppinen (julkaistu 10.6.2019).

Julkaistut jaksot löydät tästä alta sekä Youtubesta, Spotifystä, Soundcloudista ja Apple Podcasts – sovelluksista. Jaksoihin liittyvät ohjatut meditaatiot löydät täältä.


JAKSO 2:

LÖYDÄ OMA ÄÄNESI.

Kesto 26 min.


KATSO JAKSO ÄÄNEN JA KUVAN KANSSA (PAINA PLAY ALOITTAAKSESI):

Jaksossa jaamme esiintymisvalmentaja Miika Karppisen kanssa ajatuksia siitä, miten selättää ujous ja muut pelot ja löytää oma ääni ja vahvuudet. Jos kuuntelet älypuhelimella, suosittelemme alempaa vaihtoehtoa, jolloin voit samalla käyttää puhelinta muuhinkin. Tähän 10.6.2019 julkaistuun Parantajaelämää -podcastin toiseen jaksoon liityy myös ohjattu meditaatio, jonka voit kuunnella klikkaamalla tästä.


KUUNTELE JAKSO (PAINA PLAY TAI ”LISTEN IN BROWSER”, JOS KUUNTELET PUHELIMELLA):


JAKSO 1:

ALITAJUNTA, RAKKAUS JA RAHA.

Kesto 22 min.


KATSO JAKSO ÄÄNEN JA KUVAN KANSSA (PAINA PLAY ALOITTAAKSESI):

Tässä jaksossa puhumme rahataitovalmentaja Sanna Kinasen kanssa siitä, miten muuttaa haitallisia alitajuisia mallejamme rahaan ja rakkauteen liittyen. Jos kuuntelet älypuhelimella, suosittelemme alempaa vaihtoehtoa, jolloin voit samalla käyttää puhelinta muuhinkin. Tähän 11.5.2019 julkaistuun Parantajaelämää -podcastin ensimmäineen jaksoon Alitajunta, rakkaus ja raha, liityy myös ohjattu meditaatio, jonka voit kuunnella klikkaamalla tästä.


KUUNTELE JAKSO (PAINA PLAY TAI ”LISTEN IN BROWSER”, JOS KUUNTELET PUHELIMELLA):


ANTTI QUANTA: MIES PARANTAJAELÄMÄÄ -PODCASTIN TAKANA


Antti Heikkilä Thetahealing valmentaja

Antti Quanta on opas alitajunnan ja tunteiden hoitamiseen, ThetaHealing -opettaja sekä HEAling and aRT -perustajajäsen. Antti auttaa sinua  päivittämään alitajuntasi opittuja ja perittyjä ohjelmointeja paremmin onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi palveleviksi ja vapauttamaan padottua tunnekuormaa. Tämän työskentelyn myötä kasvatat henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiasi, vahvistat intuitiotasi ja yhteyttä itseesi sekä muihin ihmisiin ja voit tietoisemmin luoda sitä elämää, jota sydämessäsi haluat. 
Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

LISÄÄ SISÄLTÖÄ:

Sisältö: Kuuntele Antin ohjattuja meditaatioita ja lue blogikirjoituksia.

Healing and Art Facebookissa: @healingandartsuomi

Healing and Art Instagramissa: @healingandartsuomi

Antti Quanta Instagramissa: @anttiquanta

Antti Quanta Facebookissa: Antti Quanta

Antti Quanta LinkedIn: Antti Quanta