MAAILMA LAPSEN SILMIN – verkkokurssi

Onko elämässäsi herkkiä, intuitiivisia tai voimakkaasti tuntevia lapsia? Haluaisitko kohdata ja ymmärtää heidän maailmaansa syvemmällä tasolla ja vahvistaa yhteyttä myös omaan sisäiseen lapseesi? Pohditko, miten voisit tukea lapsia säilyttämään heille luontaisen intuitiivisen yhteyden heidän kasvaessaan?

Tällä verkkokurssilla pääset tutkimaan ja vahvistamaan suhdettasi lapsiin ja lapsuuteen sekä monille lapsille ominaiseen intuitiivisuuteen, herkkyyteen ja ajoittain voimakkaaseenkin tuntemiseen. Tutkimme myös luontoyhteyttä ja lasten eri tapoja tietää ja kokea maailmaa ympärillään.

Olen pitkään ollut kiinnostunut intuitiosta, henkisyydestä ja omasta sisäisestä matkastani, mutta koin aiemmin lasteni olevan erillään tuosta kaikesta. Tämä kurssi toi paljon uutta näkökulmaa ja ymmärrystä itseeni ja ympäröivään maailmaan ja tarjosi toimivia työkaluja omaan lapsiarkeen sekä lasten tunteiden kohtaamiseen. Se todella auttoi aukeamaan  uudenlaiseen yhteyteen lasteni kanssa! ❤️

– Helmiina, kurssilainen

Kurssilla on mahdollisuus sukeltaa lapsuuden kokemukseen uudestaan turvallisessa ja  ilmapiirissä ja tuoda lapsuuden tärkeä viisaus ja kokemus mukaan nykypäivään. Kurssi jakaantuu neljään osioon, joista kukin on suunniteltu viikon mittaiseksi. Voit kuitenkin suorittaa kurssin täysin omaan tahtiisi.


VIIKKO 1: LAPSEN TIETO JA YHTEYS


Kurssin ensimmäinen viikko keskittyy siihen, mitä lapset tietävät ja miten voimme itsekin siirtää aivomme niille taajuuksille, joilla lapset ovat. Katso esimakua ensimmäisestä viikosta:

Videolla verkkokurssin vieraat Helmiina ja Akusti puhuvat lapsen tiedosta.

Verkkokurssin ensimmäisellä viikolla:

 • Syvennät ymmärrystä aivotaajuuksista ja niiden vaikutuksesta lapsuudessa ja lapsen kehittymisessä ja oppimisessa.
 • Ymmärrät uudella tasolla itsesi ja lapsen välistä vuorovaikutusta.
 • Opit tapoja kohdata ja käsitellä lasten joskus voimakkaitakin tunteita, sekä sitä mitä ne herättävät sinussa.

VIIKKO 2: INTUITIO JA INTUITIIVISET KYVYT


Toisen viikon teemana on intuitio. Tutkimme, mitä on intuitio ja millä eri tavoilla me ja lapset voimme olla auki maailmalle ja aistia energiaa ympärillämme. Katso videolta esimakua toisesta viikosta:

Videolla verkkokurssin vieraat Akusti, Sara ja Helmiina pohtivat lasten intuitiota.

Verkkokurssin toisella viikolla:

 • Oivallat uutta lapselle luontaisista intuitiivista kyvyistä ja kuinka voit tukea lasta säilyttämään yhteytensä niihin myös lapsen kasvaessa.
 • Kytkeydyt tunteiden ja kokemuksen tasolla siihen, millaista oli olla lapsi.
 • Opit myös tunteista ja siitä, miten kohdata ja käsitellä omia ja lasten tunteita.

VIIKKO 3: LUONTO JA LUONTOYHTEYS


Kolmannella viikolla tutkimme sinun ja lasten luontoa ja luonnollista olotilaa sekä sitä, miten säilyttää ja tukea lasta säilyttämään luonnollinen yhteys omaan itseen ja ympäröivään maailmaan. Katso videolta esimakua kolmannesta viikosta:

Videolla verkkokurssin vieras Helmiina kertoo hänen ja lastensa suhteesta keppeihin.

Verkkokurssin kolmannella viikolla:

 • Tutkit lapsen luonnollisen tilan ja luontoyhteyden merkitystä ja niiden vahvistamista.
 • Pohditaan yhdessä keppien ja kivien salaisuutta.
 • Aukeat luonnolle ympärilläsi ja pääset tutkimaan sen eri tasoja.

VIIKKO 4: MAHDOLLISUUDET JA NIIDEN NÄKEMINEN


Neljäs viikko keskittyy tutkimaan sitä, miten voimme avata mielemme taas mahdollisuuksille. Kun puramme omia pelkojamme ja rajoitteitamme, voimme avoimemmin tarjota myös lapsille laajempia mahdollisuuksia. Katso videolta esimakua neljännestä viikosta:

Videolla verkkokrussin vieras Sara pohtii ihmeitä ja mahdollisuuksia.

Verkkokurssin neljännellä viikolla:

 • Lisäät ymmärrystä omaa sisäistä lastasi ja sen tarpeita kohtaan.
 • Ymmärrät lapsessa olevaa voimaa ja mahdollisuuksia uudella tasolla ja saat työkaluja ja ajatuksia, joiden avulla tuet häntä kasvussaan omana itsenään.

KATSO TÄLTÄ VIDEOLTA TARKEMMIN KOKO KURSSIN SISÄLTÖ JA RAKENNE:

Tällä videolla verkkokurssin opas Kristiina sekä vieraat Akusti, Helmiina ja Sara kuljettavat sinut vielä läpi Maailma lapsen silmin -verkkokurssin teemoista. Näin saat hyvän käsityksen siitä, mitä voit oppia ja oivaltaa kurssimatkan aikana.

Maailma lapsen silmin -verkkokurssin virallinen esittelyvideo.


ALOITA KURSSI TÄNÄÄN

 NYT VOIT ALOITTAA KURSSIN KAMPANJAHINTAAN 297 € (norm. 560 €)  KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Maksu on mahdollista suorittaa tarvittaessa kahdessa osassa.


ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ KURSSIIN LIITTYEN?

Jätä yhteydenottopyyntö Kristiinalle klikkaamalla tästä.


PALAUTETTA

Olen aivan sanaton nyt kurssin päätyttyä. Aivan huikea meditatiivinen matka alusta loppuun! Tunteita ravisteleva, herkistävä ja oivalluksia täynnä! Koen että tämän kurssin kautta sain taas vahvan kokemuksen omasta yksilöllisestä tahdista, jolla hengitän ja koen ja katson maailmaa. Se ainutlaatuinen omanlainen läsnäolo ja elänvoima ja inspiraatio, joka on meissä kaikissa, mutta joskus karkuteillä. <3 Ja kuten toivoinkin kurssilta, niin sain työkaluja arkeen lapsen voimakkaiden tunnetilojen kohtaamiseen. Toisin sanoen sain rohkeutta olla rehellisempi itselleni ja oppia arvostamaan kaikkia puolia itsestäni. Ja näitä mm. lapseni on peilannut kanssani. Kiitos Kristiina tästäkin arvokkaasta kokemuksesta!

Sara


KENELLE TÄMÄ KURSSI ON TARKOITETTU?


Tämä verkkokurssi on vanhemmille, isovanhemmille, lasten kanssa työskenteleville ja kaikille lasten ystäville sekä omasta sisäisestä lapsestaan kiinnostuneille.

Kaikille, jotka haluavat ymmärtää paremmin lapsia, lapsuutta, lapsena olemista ja omaa sisäistä lastaan.


MITEN OPETUS TAPAHTUU?


Kurssin opetus tapahtuu videoiden, konkreettisten esimerkkien, tarinoiden, kirjallisten harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi ja kurssimateriaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan. Kurssin opetus tapahtuu Campwire -alustalla, joka toimii sekä älypuhelimella että tietokoneella.


HENKILÖKOHTAINEN TUKI KURSSIN AIKANA


Saat kurssilla halutessasi henkilökohtaista ohjausta ja tukea. Oppimista tukee myös suljettu Facebook -ryhmä, jossa pääset halutessasi yhdessä muiden kurssilaisten kanssa tutkimaan näitä teemoja ja sitä kautta peilaamaan ja vahvistamaan omaa tapaasi kohdata lapsia ja tukea heitä kasvussaan. Näin voimme jokainen kytkeytyä omaan viisauteemme, toistemme avulla.


ALOITA KURSSI TÄNÄÄN

 NYT VOIT ALOITTAA KURSSIN KAMPANJAHINTAAN 297 € (norm. 560 €)  KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Maksu on mahdollista suorittaa tarvittaessa kahdessa osassa.


ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ KURSSIIN LIITTYEN?

Jätä yhteydenottopyyntö Kristiinalle klikkaamalla tästä.sateenkaarilapset tulevat

”Lapset tarvitsevat paljon rakkautta –

mutta heidän on saatava olla myös vähän hunningolla.”

Astrid Lindgren


KENELLE VERKKOKURSSI SOPII?


 • Lasten vanhemmille ja isovanhemmille (monet ovat tehneet harjoituksia myös yhdessä lastensa kanssa)
 • Lasten kanssa työskenteleville aikuisille
 • Sinulle, joka haluat  kytkeytyä sisäiseen lapseesi ja vahvistaa intuitioitasi ja lapsenomaista iloa elämässäsi
 • Kaikille lapsuudesta kiinnostuneille

HINTA JA MAKSUTAPA


Kurssin hinta on 560 € (sis. alv.), mutta nyt aloitat kurssin poikkeuksellisesti hintaan 297 €. Maksu on mahdollista suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankki- tai korttimaksuna, tai tarvittaessa laskulla kahdessa osassa. Aloita kurssi nyt klikkaamalla tästä.


MIHIN KURSSI POHJAUTUU?


Kurssi pohjautuu tietoon ja kokemuksiin, joka on koottu eri lähteistä ja eri puolilta maailmaa, mm. neurotutkimuksesta, lapsuustutkimuksesta, kvanttifysiikasta, henkisen kasvun tekniikoista ja erilaisista terapiamuodoista sekä omista kokemuksista lasten kanssa toimimisesta ja ihmisten valmentamisesta.

Kurssin teoreettisena pohjana on tutkimus aivotaajuuksista sekä niiden vaikutuksesta elämäämme. Lapsena elämme eri taajuuksilla kuin aikuisena, mistä johtuu lapsille usein ominainen luovuus, leikkisyys, mielikuvituksen käyttö ja vapaampi tapa katsoa ja tulkita maailmaa. Aikuisena opitut tietämisen tavat sekä myös meille kertynyt emotionaalinen kuorma ja stressi vaikuttavat niin, että usein lapselle luontaiset yhteydet eivät ole yhtä auki. Erilaisilla tekniikoilla ja harjoituksilla voimme kuitenkin palautua lapsille luontaisille theta -aivotaajuuksille ja nähdä maailmaa taas lapsen silmin. Silloin on helpompi ymmärtää ja tukea myös ympärilläsi olevia lapsia.

Lue blogistamme Antin kirjoitus lapsista ja aivotaajuuksista:

Lomailevien lasten taajuuksilla (ajatuksia aivotaajuuksista)


OPPAASI MATKALLA: KRISTIINA JA ANTTI


KRISTIINA VÄLIMÄKI

Kristiina Välimäki - opas lasten intuitioon / Healing and art


Kristiina Välimäki on äiti ja taustaltaan luokanopettaja. Hän opastaa sinua lasten intuitiiviseen maailmaan ja auttaa sinua löytämään sisäisen herkkyytesi ja vapauttamaan alitajunnan rajoitteet itsesi näköisen elämän tieltä.

Tällä verkkokurssilla Kristiina jakaa omien henkilökohtaisten tutkimustensa löydöksiä lasten intuitiota koskien. Nämä kokemukset olen kartuttanut työskennellessäni lasten kanssa niin luokanopettajana alakoulussa, tutkijana, vanhempana, ystävänä kuin ThetaHealing -valmentajana.

Lue lisää Kristiinasta: 

healingandart.net/kristiinavalimaki


ANTTI QUANTA

Antti Quanta puumajassa

Antti Quanta on läsnäoloon, tietoisuuden kasvattamiseen, itsensä johtamiseen ja tunne-elämän parantamiseen erikoistunut mielen ja sydämen valmentaja. Anttia inspiroi mahdollisuus tuoda lisää iloa, vapautta, hyväksyntää, avoimuutta, luovuutta, rehellisyyttä ja rakkautta elämääsi.
Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?


Osallistuminen tapahtuu helppokäyttöisellä Campwire -verkkokurssialustalla, joka toimii hienosti sekä älypuhelimen että tietokoneen selaimella. Saat päivittäin aamuisin sähköpostiisi linkit, joista pääset tekemään päivän harjoituksia.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat saman tien sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssille.


ALOITA KURSSI TÄNÄÄN

 NYT VOIT ALOITTAA KURSSIN KAMPANJAHINTAAN 297 € (norm. 560 €)    KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Maksu on mahdollista suorittaa tarvittaessa kahdessa osassa.


VIISAUS ON SINUSSA!


Nähdään kurssilla!

Lämpimin terveisin,

Kristiina

kristiina(@)healingandart.net


LÄHTEITÄ:

Viljamaa, E. (2012) Lasten tiedon äärellä. Äidin ja lasten kerronnallisia kohtaamisia kotona. Acta Universitatis Ouluensis. Juvenes Print. Tampere. http://jultika.oulu.fi/files/isbn9789514299940.pdf

Orekhovaa, E.V., StroganovabI, T.A., Posikerab. N. & Elama, M. (2006) EEG theta rhythm in infants and preschool children. In Clinical Neurophysiology. Volume 117, Issue 5, 1047-1062. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1388245706000095

Bruce H. Lipton Ph.D. (2015) The Biology of Belief: Unleasing the Power of Consciousness, Matter and Miracles. Hay House. Inc.

Dispenza, J. (2018) Luo itsesi uudelleen. Opas mielen rajoitteiden purkamiseen. Viisas elämä.

Monastra, V.J., Monastra, D. & George, S. (2002) The Effects of Stimulant Therapy, EEG Biofeedback, and Parenting Style on the Primary Symptoms of Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder. In Applied Psychophysiology and Biofeedback. Volume 27, Issue 4, 231–249. https://link.springer.com/article/10.1023/A:1021018700609