HELMIINA PUISTO – HYVINVOINTIVALMENTAJA

YHDISTY OMAAN HERKKYYTEESI JA LUOVAAN VOIMAASI!


Olen Helmiina. Autan sinua yhdistymään vahvemmin aitoon sisimpääsi ja elämään sitä todeksi. Uskon ja näen päivittäin sen, että jokaisella on mahdollisuus kukoistaa omana ainutlaatuisena itsenään niin, että myös sisin pääsee turvallisesti ja vahvasti loistamaan maailmalle. Oman näköisen elämän luominen itseä tukevista lähtökohdista ja ympäristön kanssa sopusoinnussa on täysin mahdollista, olipa alkuasetelma mikä tahansa.


 

Helmiina 6

NÄIN  VOIN AUTTAA


Videopuhelun kautta tapahtuva ThetaHealing tm -tekniikkaan perustuva etävalmennus:
Tämä lempeä, mutta tehokas tekniikka auttaa kaikenlaisten elämän solmukohtien avaamisessa. Theta-aivotaajuuden käyttöön perustuvan valmennuksen hyväksyvä tila mahdollistaa minkä tahansa asian käsittelyn ja keventää alitajuntaisesti vaikuttavaa turhaa kuormaa. Usein jo yksikin valmennuskerta voi tuoda paljon vapautta ja virtaavuutta koko olemukseen ja elämän eri alueille. Useammalla kerralla saadaan puolestaan usein suurtakin muutosta aikaiseksi.
Valmennus tapahtuu ohjatussa keskusteluyhteydessä vuorovaikutteisesti, mutta mahdollistaa samalla myös syvän rentoutumisen ja irtautumisen arjen tottumuksista.
Lue lisää ThetaHealing -meditaatiotekniikasta klikkaamalla tästä.

TAUSTANI


Olen kahden pienen pojan äiti, kuva-artesaani ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti. Intuitio ja erilaiset henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvät polut ovat kuitenkin olleet elämässäni pääpainossa. ThetaHealing tm -meditaatiotekniikasta olen löytänyt työkalun ihmisten elämän nopeaan ja lempeään muuttamiseen omaa hyvinvointia parhaiten tukevaan suuntaan. Olen kouluttautunut tekniikassa pitkälle ja kehitän omaa osaamistani jatkuvasti.

 

Lue lisää ThetaHealing -meditaatiotekniikasta klikkaamalla tästä.


YHETEYDENOTOT


Ota yhteyttä sähköpostitse.  Yhdessä löydämme tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon yksittäisestä tai useammasta kerrasta koostuvasta valmennusohjelmasta.

Yksittäisen hoitokerran hinta maaliskuun ajan on 75€/tunti.

helmiina(@)healingandart.net


YHDISTY OMAAN HERKKYYTEESI JA LUOVAAN VOIMAASI!