ANTTI QUANTA – MIELEN JA SYDÄMEN VALMENTAJA


HALUAISITKO VOIDA NAUTTIA ELÄMÄSTÄSI, TYÖSTÄSI JA IHMISSUHTEISTASI ILMAN YLIMÄÄRÄISTÄ STRESSIÄ JA AHDISTUSTA?


Jos koet kutsun vähentää stressiä sekä parantaa tunne-elämääsi ja yhteyttä itseesi, ympäröivään maailmaan ja muihin ihmisiin, olet oikeassa paikassa.

Autan sinua vapauttamaan sisäiset stressin, ahdistuksen ja pahoinvoinnin aiheuttajat sekä ylimääräisen tunnekuorman. Näin saat kohdistettua energiasi niihin asioihin, jotka  ovat sinulle aidosti elämässä tärkeitä.

Valmennan sekä yksilöitä, tiimejä että organisaatioita toimimaan tietoisemmin ja stressittömämmin ja luomaan sitä kautta parempia tuloksia, toimivaa yhteistyötä ja rakastavampia ihmissuhteita. Tilaa minulta ilmainen yhteydenotto puhelimitse tai sähköpostitse klikkaamalla tästä.


Tältä sivulta löydät:

  1. KUKA ON ANTTI QUANTA?
  2. TAVAT, JOILLA VOIN AUTTAA SINUA. 
  3. METODIT JA TIEDE HOIDON TAUSTALLA.

1. KUKA ON ANTTI QUANTA?


ThetaHealing -meditaatioillat by Healing and Art

Olen opas tunteiden, alitajunnan ja stressin hoitamiseen, meditaatio -opettaja, sertifioitu ThetaHealing tm -valmentaja ja muusikko. Autan sinua vapauttamaan padottua tunnekuormaa sekä sisäisiä stressin ja pahoinvoinnin auiheuttajia ja  päivittämään alitajuntasi opittuja ja perittyjä ohjelmointeja paremmin onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi palveleviksi. Tämän työskentelyn myötä kasvatat henkistä, fyysistä ja emotionaalista hyvinvointiasi, vahvistat intuitiotasi ja yhteyttä itseesi sekä muihin ihmisiin ja voit tietoisemmin luoda sitä elämää, jota sydämessäsi haluat.

Hyödynnän työssäni laajaa kokemustani tunteiden ja alitajuisen mielen hoitamisesta, muutosjohtamisesta ja henkisyydestä, sekä herkkyyttäni, intuitiotani ja empatiakykyäni. Minulla on taito auttaa sinua näkemään itsessäsi se, mitä et ehkä vielä näe ja ohjaamaan siihen suuntaan, mihin sydämesi haluaa mennä.

Työkaluinani on mm. ThetaHealing tm -meditaatiotekniikka ja monet neurotieteistä, solubiologiasta, kvanttimekaniikasta, psykologiasta sekä itämaisista filosofioista ammenetut opit, joista voit halutessasi lukea tarkemmin metodit -osiosta.


2. TAVAT, JOILLA VOIN AUTTAA SINUA.


VALMENNUKSENI JA OHJAUKSENI HYÖDYT

Yksityisvalmennukseni ja kurssieni ensimmäinen välitön hyöty on stressitilasi laskeminen sekä mm. ahdistus- ja masennusoireiden, pelkotilojen, epävarmuuden ja itsekritiikin väheneminen. Asiakkaani ovat myös nostaneet energiatasojaan ylimääräisen tunnekuorman vapauduttua, parantaneet nukkumista ja unenlaatua, lisänneet omanarvontuntoa ja rohkeutta elää omannäköistä elämää sekä pystyneet toimimaan rakkaudellisemmin itseään ja muita kohtaan.

Kun pohja ja jaksaminen saadaan ensin kuntoon, pystyt aidosti ottamaan vastuun omista tunteistasi, uskomuksistasi ja siitä, millaista elämää elät. Kun alat muuttaa omaa sisäistä maailmaasi, maailma ympärilläsi alkaa muuttua sen mukaisesti. Sisäinen työskentely onkin varmin tapa lisätä rakkautta, luovuutta, hyvinvointia, vaurautta ja onnellisuuden kokemusta jokapäiväisessä elämässäsi!

Ihmissuhteesi muuttuvat, kun koet luottamusta pelkojen sijaan. Työelämäsi ja siinä kokemasi merkitys paranee, kun koet itseluottamusta, inspiraatiota ja motivaatiota ahdistuksen, epävarmuuden ja riittämättömyyden sijaan. Arkesi on huomattavasti nautinnollisempaa, kun elät sitä rauhan ja rakkauden tilassa stressin ja tyytymättömyyden sijaan.

Tarjoan valmennusta seuraavilla tavoilla. Valitse näistä sinulle tässä hetkessä sopivin.


YKSITYISHOITO

Tarjoan henkilökohtaista ohjausta sinulle, joka haluat vapautua vaikeista tunteista, luoda muutosta jollakin tietyllä elämäsi alueella tai löytää ratkaisut johonkin haasteeseen elämässäsi. Tarjoan sekä etähoitoa (skype tai puhelin, hinta 95 € / 45 min) että hoitoa kasvotusten Paraisilla tai Helsingissä (hinta 145 € / 60 min).

Varataksesi yksityisajan tai kysyäksesi lisää valmennuksesta, jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä tai laita sähköpostia antti(@)healingandart.net.


THETAHEALING TM – KURSSIT

ThetaHealing -kurssit ovat oikea ratkaisu sinulle, joka haluat voida paremmin millä tahansa elämän alueella. Saat itsellesi erinomaisen meditaatiotekniikan ja työkalut oman alitajuntasi ja tunteidesi ymmärtämiseen ja hoitamiseen sekä muutoksen tekemiseen alitajuisen ohjelmointisi, tunteidesi ja toimintatapojesi tasolla.


Katso lisätietoa ThetaHealing tm -kursseista klikkaamalla tästä.


AITO MINÄ – verkkokurssi

Haluaisitko selvittää, kuka oikeasti sisimmässäsi olet? Haluaisitko tietää, kokea, tuntea ja nähdä oman arvosi ja potentiaalisi? Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja maailmaa ympärilläsi hauskalla ja arkeesi sopivalla tavalla ja kehittää tapaasi elää elämääsi ja ihmissuhteitasi.

Lue lisää ja aloita AITO MINÄ -verkkokurssi klikkaamalla tästä


AVAIMET ELÄMÄSI JOHTAMISEEN

Tämä on kokonaisvaltainen yksityisvalmennusohjelma sinulle, joka haluat luoda ja kokea läsnäolevaa ja rikasta elämää niin urallasi, arjessasi kuin ihmissuhteissasi. Ohjelma on luotu ihmisten auttajille, taiteilijoille, vaikuttajille ja kaikille, jotka haluavat saada koko henkisen potentiaalinsa käyttöön fyysisessä maailmassa.

Tilaa valmennusohjelman esite ilmaiseksi sähköpostiisi klikkaamalla tästä.


PUHUJAKEIKAT JA YRITYSVALMENNUS

Vapauta tiimisi tai organisaatiosi toimimaan uudella tasolla. Tarjoan räätälöityä yritysvalmennusta sekä puhujakeikkoja, joiden kautta tarjoan työkaluja tunteiden hoitamiseen, stressin vähentämiseen, yhteistyön parantamiseen, kommunikaation kehittämiseen ja tietoisempaan työskentelyyn.


NYT ON HYVÄ HETKI ALOITTAA!

Keskustellaan yhdessä tavalla, jolla voisimme kehittää tiimisi tai organisaatiosi toimintaa. Jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä tai laita sähköpostia antti(@)healingandart.net.


SEURAA MEITÄ JA SISÄLTÖJÄMME: 

Tuottamaani sisältöä: Kuuntele Parantajaelämää -podcastia, ohjattuja meditaatioitani ja lue blogikirjoituksiani.

Instagram: @anttiquanta, @healingandartsuomi  

Facebook: @anttiquanta@healingandartsuomi

Linkedin:  Antti Quanta


3. METODIT JA TIEDE HOIDON TAUSTALLA.


Solubiologi Bruce Lipton on uraauurtavalla työllään osoittanut, miten tunnereaktiosi ja tapasi hahmottaa ja luoda todellisuuttasi syntyvät sen pohjalta, miten koet ympäristösi ja sen ärsykkeet. Tähän puolestaan vaikuttaa alitajuinen ohjelmointisi, joka on syntynyt mm. lapsuutesi kokemusten ja perimäsi sekä ihmiskunnan historian seurauksena. Neurotieteilijä Joe Dispenza on omalla työllään ja tutkimuksellaan osoittanut, miten voimme theta-aivotaajuudella muuttaa tätä elämäämme määrittävää ohjelmointia.

Valmennuksissani ja kursseillani luon tilan, jossa pääset kytkeytymään theta -taajuudelle. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla, jotka puolestaan luovat tapasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa.

MITEN ALITAJUNTAMME VAIKUTTAA TAPAAMME TUNTEA JA KOKEA ELÄMÄÄ?

Tunteemme ja ajatuksemme pitkälti määrittävät, miten koemme elämämme tässä hetkessä. Vaikka ympärillä olisi kaikki hyvin, voimme silti kokea sisäisesti vaikkapa pelkoa, ahdistusta, masennusta tai turvattomuutta. Nämä tunteet kumpuavat silloin alitajunnastamme ja niiden juurisyynä voivat olla oman elämämme kokemukset, mutta myös perimämme ja historiamme. Siksi on tärkeää hoitaa ja päivittää alitajuntaasi ja sinne ohjelmoituja malleja, jotta voisit elää tässä hetkessä, ilman että menneisyytesi ja perimäsi vaikuttaa siihen.

MITEN VOIMME HOITAA TUNTEITAMME JA ALITAJUNTAAMME?

Tunteet ovat neurotieteilijä Joe Dispenzan mukaan energiaa, joka on luotu liikkumaan. Jos ne joissain tilanteissa ovat patoutuneet kehoomme tai varastoituneet vaikeina muistoina alitajuntaamme, voivat ne aiheuttaa kaikenlaista harmia. Niin kutsutut tunnelukot voivat estää etenemästä tai nauttimasta elämästä ja aiheuttaa ei-haluttuja reaktioita eri tilanteissa, vaikkapa töissä tai ihmissuhteissa. Pahimmillaan ne voivat sairastuttaa meidät.

Solubiologi Bruce Lipton puolestaan puhuu Biology of Belief kirjassaan siitä, miten alitajuntamme mallit vaikuttavat siihen mitä vedämme puoleemme ja koemme esimerkiksi ihmissuhteissamme, urallamme ja arjessamme. Hän myös uraauurtavasti tutkii sitä, miten voimme muuttaa näitä malleja, jolloin tapahtuu muutosta ei vain tunteidemme, vaan myös solujen ja kehon tasolla. Hän suosittelee käyttämääni ThetaHealing -meditaatiotekniikkaa yhtenä tapana luoda tätä muutosta. Myös Dispenza puhuu theta -aivotaajuuden parantavasta voimasta ja hyödyntää sitä omassa työssään.

Kun purat ristiriidat sisälläsi, avautuu myös elämä ulkopuolellasi sinulle uudella tavalla.

Jos haluat jutella tarkemmin, niin jätä minulle yhteydenottopyyntö (sähköpostitse tai puhelimitse) klikkaamalla tästä.

LISÄÄ LÄHTEITÄ:

Minun pyrkimykseni on tarjota sinulle tukea ja perspektiiviä, jonka avulla voit tutkia ja eheyttää omaa suhdettasi itseesi ja maailmaan. Yksinkertaisesti.

Jos kaipaat itsesi hoitamisen tueksi tieteellisempää lähestymistapaa, suosittelen Joe Dispenzan, Dawson Churchin ja Bruce Liptonin tuotoksia.

Psykologisempaa lähestymistapaa edustavat mm. Brenee Brown, Carl Jung ja Mark Wolynn.

Henkisemmän sisällön ystäville esimerkiksi Vianna Stibal, Wayne Dyer, Eckhart Tolle ja Rob Bell toimivat hyvin.

Mitä laajemmin saat perspektiiviä näistä konsepteista, sitä helpompi sinun on muodostaa oma maailmankuvasi ja sinulle toimiva tapa hahmottaa asioita ja luoda positiivista muutosta elämääsi.

Toinen vaihtoehto on luottaa intuitioosi ja sisäiseen ääneesi ja saada vastaukset sitä kautta.

Voin auttaa sekä analyyttistä selitystä kaipaavia että intuitioonsa luottavia. Valmennuksissani yhdistyvät molemmat puolet.


YHTEYSTIEDOT JA KANAVAT


Ota minuun yhteyttä, seuraa eri kanavissa tai tule johonkin tapahtumaamme!

Ota yhteyttä: Varataksesi yksityisajan tai kysyäksesi lisää valmennuksesta tai kursseista, jätä yhteydenottopyyntö klikkaamalla tästä tai laita sähköpostia antti(@)healingandart.net.

Tuottamaani sisältöä: Kuuntele Parantajaelämää -podcastia, ohjattuja meditaatioitani ja blogikirjoituksiani.

SEURAA MINUA JA MEITÄ: 

Instagram: @anttiquanta, @healingandartsuomi  

Facebook: @anttiquanta@healingandartsuomi

Linkedin:  Antti Quanta,


KAIKKI TARVITSEMASI RAKKAUS JA VIISAUS ON JO SINUSSA! YHDESSÄ SAAMME SEN ESIIN.


OTA YHTEYTTÄ