ANTTI QUANTA – MEDITAATIO- JA MUUTOSVALMENTAJA

AJATUKSESI, TUNTEESI JA TEKOSI EILEN LOIVAT TODELLISUUTESI NYT. MITEN HALUAT ELÄÄ HUOMENNA?


Haluatko muuttaa jotain elämässäsi, urallasi tai ihmissuhteissasi?

Siinä tapauksessa kannattaa rohkeasti sukeltaa suoraan sinne, missä todellisuutesi syntyy: niihin alitajuisiin ohjelmointeihin, jotka synnyttävät ajatuksesi, tunteesi, reaktiosi ja tapasi toimia eri tilanteissa. Näiden vaikutus ulkoiseen todellisuuteemme on suurempi, kuin usein ymmärrämmekään.

Kun purat ristiriidat sisälläsi, avautuu myös elämä ulkopuolellasi sinulle uudella tavalla. Muuttamalla alitajuista ohjelmointiasi, voit muuttaa elämääsi kaikilla tasoilla tehokkaasti ja pysyvin tuloksin. Saatat jopa yllättyä siitä, miten lempeää, hauskaa ja mielenkiintoista sisäisen maailmasi muuttaminen voi olla, kun löydät oikeat tekniikat!


TOIMI TIETOISEMMIN JA LÖYDÄ RAUHA, RAKKAUS JA MERKITYS!


Tältä sivulta löydät:

  1. KUKA ON ANTTI QUANTA?
  2. NÄIN LUOMME MUUTOSTA YHDESSÄ. 
  3. VALMENNUSMETODINI. 

KUKA ON ANTTI QUANTA?


Olen meditaatio- ja muutosvalmentaja, yrittäjä ja muusikko. Voin auttaa sinua luomaan onnellisuutta ja omannäköistäsi menestystä elämässäsi, urallasi ja ihmissuhteissasi. Hyödynnämme tämän saavuttamisessa konkreettisia ja arkeesi ja elämäntilanteeseesi sopivia työkaluja, jotka auttavat ajatustesi ja visioidesi kirkastamisessa, mielen rajoitteiden vapauttamisessa ja tunteidesi käsittelyssä.

Vahvuuksinani ovat laaja kokemukseni bisnesten rakentamisesta, muutosjohtamisesta ja henkisyydestä, sekä intuitioni ja empaattisuuteni. Minulla on kyky auttaa sinua näkemään sen, mitä et ehkä itse vielä näe. Luon kursseillani ja valmennuksessani meditatiivisia tiloja, joiden kautta voit muuttaa todellisuuttasi ja alitajuista ohjelmointiasi sellaiseksi, joka tukee sydämesi tavoitteita.

Tällä vuonna 2013 tehdyllä musiikkivideolla voit nähdä, miten silloin etsin itseäni uran ja intohimojeni sekamelskasta. Nyt olen löytänyt perille. Tiedän kuka olen ja mitä haluan tällä pallolla tehdä. Voin auttaa myös sinua saavuttamaan saman rauhan tilan.

SÄX -Drive (Studio Sangria, 2013)


NÄIN LUOMME MUUTOSTA YHDESSÄ.


Tarjoan valmennusta seuraavilla tavoilla. Valitse näistä sinulle tässä hetkessä sopivin.


AVAIMET ELÄMÄSI JOHTAMISEEN

Tämä on yksityisvalmennusohjelma sinulle, joka haluat luoda ja kokea läsnäolevaa ja rikasta elämää niin urallasi, arjessasi kuin ihmissuhteissasi. Ohjelma on luotu ihmisten auttajille, taiteilijoille, vaikuttajille ja kaikille, jotka haluavat saada koko henkisen potentiaalinsa käyttöön fyysisessä maailmassa.

Tilaa valmennusohjelman esite ilmaiseksi sähköpostiisi klikkaamalla tästä.


THETAHEALING TM – KURSSIT

ThetaHealing -kurssit ovat oikea ratkaisu sinulle, joka haluat itsellesi erinomaisen meditaatiotekniikan ja työkalut oman elämäsi luomiseen ja muutoksen tekemiseen alitajuisen ohjelmointisi, tunteidesi ja toimintatapojesi tasolla.


Katso lisätietoa ThetaHealing tm -kursseista klikkaamalla tästä.


YKSITYISVALMENNUS

Tarjoan henkilökohtaista ohjausta sinulle, joka haluat vapautua vaikeista tunteista, luoda muutosta jollakin tietyllä elämäsi alueella tai löytää ratkaisut johonkin haasteeseen elämässäsi (etävalmennuksena 135 € / h, kasvotusten 175 € / h).

Varataksesi valmennusajan tai kysyäksesi lisää valmennuksesta, lähetä sähköpostia antti @ healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu klikkaamalla tästä.


AITO MINÄ – verkkokurssi

Haluaisitko selvittää, kuka oikeasti sisimmässäsi olet? Haluaisitko tietää, kokea, tuntea ja nähdä oman arvosi ja potentiaalisi? Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja maailmaa ympärilläsi hauskalla ja arkeesi sopivalla tavalla.

Lue lisää ja aloita AITO MINÄ -verkkokurssi klikkaamalla tästä


PUHUJAKEIKAT JA YRITYSVALMENNUS

Inspiroi itsesi ja tiimisi toimimaan uudella tasolla. Tarjoan räätälöityä yritysvalmennusta sekä puhujakeikkoja, joiden avulla linjaamme johtoryhmät, tiimit tai yritykset yhteisen vision ja mitattavien tavoitteiden taakse ja kirkastamme askeleet, joilla näihin päästään parhaalla mahdollisella tavalla (alk. 1800 €).

Keskustellaan yhdessä tavalla, jolla voisimme kehittää tiimisi tai organisaatiosi toimintaa. Lähetä sähköpostia antti @ healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu klikkaamalla tästä.


NYT ON HYVÄ HETKI ALOITTAA!


Ota yhteyttä: Laita viestiä antti @ healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu kanssani klikkaamalla tästä. Katso ensin alta, minkälaista apua voin sinulle tarjota ja minkälaista muutosta voimme yhdessä luoda.

Tilaa valmennusohjelmani esite: Klikkaa tästä.

Tuottamaani sisältöä: Kuuntele Parantajaelämää -podcastia, ohjattuja meditaatioitani ja blogikirjoituksiani.

Seuraa kanaviani:  LinkedIn, Instagram & Facebook 

Seuraa Healing and Artia: Facebook


VALMENNUSMETODINI


Neurotietelijä Joe Dispenza sanoo, että kaikki mitä haluamme, on jo meissä ja ympärillämme. Emme tosin ehkä näe sitä, jos katsomme todellisuuttamme menneisyyden linssien läpi. Meidän on siis muutettava näkökulmaamme.

Mutta mitä tarkoittaa näkökulman muuttaminen?

On tärkeä ymmärtää, että todellisuutta muuttaaksemme on muutettava perspektiiviä ei vain tietoisen mielen, vaan myös alitajunnan tasolla.

Jos suhteesi esimerkiksi rakkauteen, rahaan, työntekoon tai muihin ihmisiin ei ole sellainen kuin haluaisit yrityksistäsi huolimatta, niin syyt tähän saattavat löytyä alitajunnastasi elämääsi rajoittavina ohjelmointeina.

Nämä ohjelmoinnit ovat syntyneet sen pohjalta, mitä olemme kokeneet, oppineet tai perineet. Alitajuntamme pitää niistä kiinni, koska uskoo niiden pitävän meidät turvassa.

Maailmalla on useampi theta -aivotaajuutta hyödyntävä meditaatiotekniikka, joilla pystymme tutkitusti muuttamaan todellisuuttamme ja sitä kautta ohjelmointiamme neurologiamme ja solujemme tasolla. Sitä kautta myös suhteemme ympäröivään maailmaan muuttuu. Laajasti opiskelemani ja valmentamani ThetaHealing TM on yksi näistä. Muun muassa uraauurtava solubiologi Dr. Bruce Lipton suosittelee tätä tekniikkaa tapana luoda muutosta tunteiden, alitajunnan ja solujen tasolla.

Oppilaani ja valmennettavani sekä heidän elämissään tapahtuneet muutokset ovat minulle paras todiste siitä, että opettamani tekniikat ja tapani opettaa tuottavat tuloksia. Oma ideologiani pohjautuukin ajatukseen siitä, että muutoksen ei tarvitse olla vaikeaa. Päinvastoin, kaikkein tehokkaimmat työkalut ovat kaikkein yksinkertaisimpia.

Mitä sinä uskot elämästäsi?

Se vaikuttaa olennaisesti siihen, miten elämäsi koet.

Minun pyrkimykseni on tarjota sinulle tukea ja perspektiiviä, jonka avulla voit tutkia ja eheyttää omaa suhdettasi itseesi ja maailmaan. Yksinkertaisesti.

Jos kaipaat muutoksesi tueksi tieteellisempää lähestymistapaa, suosittelen Joe Dispenzan, Dawson Churchin ja Bruce Liptonin tuotoksia.

Psykologisempaa lähestymistapaa edustavat mm. Brenee Brown, Carl Jung ja Mark Wolynn.

Henkisemmän sisällön ystäville esimerkiksi Vianna Stibal, Wayne Dyer, Eckhart Tolle ja Rob Bell toimivat hyvin.

Mitä laajemmin saat perspektiiviä näistä konsepteista, sitä helpompi sinun on muodostaa oma maailmankuvasi ja sinulle toimiva tapa hahmottaa asioita ja luoda positiivista muutosta elämääsi.

Toinen vaihtoehto on luottaa intuitioosi ja sisäiseen ääneesi ja saada vastaukset sitä kautta.

Voin auttaa sekä analyyttistä selitystä kaipaavia että intuitioonsa luottavia. Valmennuksissani yhdistyvät molemmat puolet.


YHTEYSTIEDOT JA KANAVAT


Ota minuun yhteyttä, seuraa eri kanavissa tai tule johonkin tapahtumaamme!

Ota yhteyttä: Laita viestiä antti @ healingandart.net tai varaa ilmainen tutustumispuhelu kanssani klikkaamalla tästä. Katso ensin alta, minkälaista apua voin sinulle tarjota ja minkälaista muutosta voimme yhdessä luoda.

Tuottamaani sisältöä: Kuuntele Parantajaelämää -podcastia, ohjattuja meditaatioitani ja blogikirjoituksiani.

Seuraa kanaviani:  LinkedIn, Instagram & Facebook


KAIKKI TARVITSEMASI RAKKAUS JA VIISAUS ON JO SINUSSA! YHDESSÄ SAAMME SEN ESIIN.


OTA YHTEYTTÄ