ANTTI QUANTA – MIELEN JA SYDÄMEN VALMENTAJA


KASVATA HENKISIÄ JA FYYSISIÄ VOIMAVAROJA JA VAPAUDU HENKISESTÄ KUORMASTA.

YHDESSÄ SAAMME MIELESI JA SYDÄMESI KOKO POTENTIAALIN  KÄYTÖÖN!


Tunnetko oman mielesi ja sen potentiaalin? Kuuletko sydämesi ja kehosi viestejä?

Ajatuksemme, tunteemme, ja alitajuiset mallimme määrittävät sen, miten luomme elämäämme ja koemme asiat ympärillämme. Aivomme on kuitenkin biologisesti ohjelmoitu keskittymään uhkiin ja potentiaalisiin pelon ja huolen aiheisiin pitääkseen meidät turvassa. Tällöin elämä ei ole nautinnollista eikä merkityksellistä, vaan pyörii selviämisen ympärillä.

Huoltamalla ja kouluttamalla mieltämme sekä päivittämällä alitajuisia mallejamme ja tunnereaktioitamme voimme luoda paremman elämän itsellemme ja muille. Etenkin johtaminen, luova työ, tietotyö sekä myynti ja asiakastyö vaativat kykyä nähdä eteensä ja toimia epävarmuuden keskellä. Perhearki ja ihmissuhteet puolestaan vaativat toimiakseen läsnäolon taitoa ja kykyä nähdä asiat myös muiden näkökulmasta ja perspektiivistä.

Valmentajana autan sinua, tiimiäsi tai organisaatiosi kehittämään ajatusmalleja ja tunne-elämää sekä ottamaan mielen ja sydämen potentiaalin laajemmin käyttöön. Näin luomme yhdessä uuden aikakauden menestystarinoita!


Tältä sivulta löydät:

  1. TAUSTA JA KOULUTUS
  2. METODIT JA TUTKIMUS
  3. VALMENNUS JA PUHUJAKEIKAT
  4. YHTEYSTIEDOT JA KANAVAT

1. TAUSTA JA KOULUTUS


ThetaHealing Dig Deeper Healing and art Antti Quanta

Olen elämäniloinen, empaattinen ja herkästi ympäristöäni ja muiden tunteita aistiva suomalainen mies. Jotta voisin olla oma itseni, elää todeksi omaa sisäistä potentiaaliani sekä ylläpitää jaksamistani ja toimintakykyäni työssäni, ihmissuhteissani ja lapsiperhearjessa, minun on pitänyt kehittää itselleni hyvät työkalut mielen, tunteiden ja energiatasojeni hallintaan. Näitä työkaluja (Quanta meditation method, ThetaHealing tm -meditaatiotekniikka) käytän nykyään myös työssäni valmentajana.


TÄSSÄ PODCASTISSA PUHUN LÄÄKÄRI SARI HANNUKAISEN KANSSA VALMENNUKSENI VAIKUTUKSISTA. KUUNTELE:


Minussa yhdistyy
  • KORKEAKOULUTUS: Akateemiselta koulutukseltani olen informaatiohallinnan maisteri (MSc Business Information Management) Rotterdamin maineikkaasta Erasmus Yliopistosta.
  • KOKEMUS JOHTAMISESTA JA VALMENTAMISESTA: Olen toiminut menestyksekkäästi kasvuyritysten johtotehtävissä sekä myynnin ja johtamisen valmentajana
  • HENKINEN ASPEKTI JA MIELEN KOULUTTAMINEN: Olen vuodesta 2017 alkaen opettanut erilaisia meditaatiotekniikoita sekä työkaluja mielen ja tunteiden käsittelyyn

Valmentajana tarjoan helppoja ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla asiakkaani ovat lisänneet henkistä suorituskykyään, parantaneet jaksamistaan arjessa ja saaneet mielensä potentiaalin laajemmin käyttöön päätöksenteossa ja ongelmanratkaisussa. Näin heillä on paremmat edellytykset toimia nopeasti muuttuvassa maailmassa ja keskittää energiansa tavoitteiden saavuttamiseen ja heille merkityksellisten asioiden toteuttamiseen.


Elämässä on tärkeää olla iloa! Vuonna 2013 kiersin keikkalavoja SÄX-yhtyeen saksofonistina.


2. METODIT JA TUTKIMUS


Opetan moderniin länsimaiseen arkeen sopivia meditaatiotekniikoita, jotka rauhoittavat hermostoa, kehittävät mieltäsi ja auttavat toimimaan paremmin työssäsi, arjessasi ja ihmissuhteissasi.

Nämä tekniikat eivät vaadi tunteja luolassa tai erityisiä rituaaleja, vaan ainoastaan muutamien minuuttien pysähdyksiä arjen keskellä.

Työni ja käyttämäni tekniikat perustuvat tutkimukseen aivotaajuuksista, mielen ja kehon yhteydestä sekä mielen, alitajunnan ja tunteiden vaikutuksesta päätöksentekoomme, toimintatapoihimme ja ajatteluumme.

Olen Firstbeat -kumppani ja valmennukseni fysiologisia vaikutuksia on todennettu heidän teknologiallaan. Voin tarjota Firstbeat -mittauksia myös sinulle ja organisaatiollesi. Tässä esimerkki asiakasraportista:

Antti Quanta, Firstbeat, HEAling and aRT - case asiakkuusjohtaja

Esimerkki valmennukseni vaikutuksesta palautumiseen – mitattavana B2B ratkaisumyyjä. Lue koko case -tarina täältä.


Lähteet ja opettajat työni taustalla

Lähteinäni ja opettajinani ovat toimineet mm. solubiologian tohtori Bruce Lipton, neurotieteilijät Joe Dispenza ja Steven Kotler, johtamisvalmentajat Robin Sharma ja Jim Dethmer, intuitiotutkija Asta Raami, suorituskykyvalmentajat Wim Hof ja Kasper van der Meulen, resilienssitutkija Harri Gustafsberg, haavoittuvuustutkija Brené Brown, traumatutkija Mark Wolynn, tutkija Dawson Church, spirituaaliset opettajat Eckhart Tolle, Wayne Dyer, Jeffrey Allen, Anodea Judith, Rob Bell ja Vianna Stibal, filosofit Esa Saarinen ja Seneca sekä moni muu tutkija ja henkinen opettaja.

Lipton on uraauurtavalla työllään osoittanut, miten tunnereaktiomme ja tapamme tulkita ympäristön ärsykkeitä syntyvät alitajuisen ohjelmointimme pohjalta, joka on syntynyt mm. lapsuudenkokemusten, perimän sekä ihmiskunnan historian seurauksena. Neurotieteilijä Joe Dispenza puolestaan on omalla työllään ja tutkimuksellaan osoittanut, miten voimme theta-aivotaajuudella muuttaa tätä elämäämme määrittävää ohjelmointia.

Valmennuksissani ja kursseillani luon tilan, jossa pääset kytkeytymään theta -taajuudelle. Tällöin parasympaattinen hermostosi aktivoituu ja sekä mielesi että kehosi pääsevät tehokkaasti palautumaan. Tähän tilaan pääseminen on edellytys myös pysyvän muutoksen aikaansaamiseen alitajunnan ja genetiikan tasolla. Nämä tekijät vaikuttavat tapaasi tuntea, reagoida ja nähdä maailmaa.


3. VALMENNUS JA PUHUJAKEIKAT


YRITYSVALMENNUS

Voimaannuta tiimisi, organisaatiosi ja yleisösi toimimaan uudella tasolla. Yritysvalmentajana ja puhujana tarjoan työkaluja tunteiden hoitamiseen, stressin vähentämiseen, yhteistyön parantamiseen, kommunikaation kehittämiseen ja tietoisempaan työskentelyyn.


MENESTY SYDÄMELLÄ -VALMENNUSOHJELMA

Tämä on kokonaisvaltainen yksityisvalmennusohjelma sinulle, joka haluat luoda ja kokea läsnäolevaa ja rikasta elämää niin urallasi, arjessasi kuin ihmissuhteissasi. Ohjelma on luotu ihmisten auttajille, taiteilijoille, johtajille, vaikuttajille ja kaikille, jotka haluavat saada koko henkisen potentiaalinsa käyttöön fyysisessä maailmassa.


YKSITYISVALMENNUS

Tarjoan henkilökohtaista ohjausta sinulle, joka haluat saada mielesi ja sydämesi potentiaalin paremmin käyttöön, nostaa energiatasojasi, vapauttaa henkistä kuormaa ja luoda muutosta tai löytää ratkaisut johonkin haasteeseen elämässäsi. Tarjoan sekä etävalmennusta että valmennusta kasvotusten Helsingissä.


THETAHEALING TM – KURSSIT

ThetaHealing -kurssit ovat oikea ratkaisu sinulle, joka haluat itsellesi työkalut mielesi kehittämiseen, intuitiivisten kykyjesi vahvistamiseen, alitajuisten malliesi muuttamiseen sekä tunteiden hoitamiseen. ThetaHealing tm on aktiivinen meditaatiotekniikka, jolla ratkot nopeasti arjessa, töissä ja ihmissuhteissa kohtaamiasi henkisiä haasteita ja kasvatat henkistä, emotionaalista ja fyysistä hyvinvointiasi.


Katso lisätietoa ThetaHealing tm -kursseista klikkaamalla tästä.


AITO MINÄ – verkkokurssi

Haluatko selvittää, kuka oikeasti sisimmässäsi olet? Haluatko tietää, kokea, tuntea ja nähdä oman arvosi ja potentiaalisi? Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja maailmaa ympärilläsi hauskalla ja arkeesi sopivalla tavalla.

Lue lisää ja aloita AITO MINÄ -verkkokurssi klikkaamalla tästä


4. YHTEYSTIEDOT JA KANAVAT


Ota minuun yhteyttä, seuraa eri kanavissa tai tule johonkin tapahtumaamme!

OTA YHTEYTTÄ:

Yhteydenottolomakkeen kautta klikkaamalla tästä

Sähköpostilla antti(@)healingandart.net. 

SEURAA MINUA JA MEITÄ: 

Instagram: @anttiquanta, @healingandartsuomi  

Facebook: @anttiquanta@healingandartsuomi

Linkedin:  Antti Quanta,


KAIKKI TARVITSEMASI RAKKAUS JA VIISAUS ON JO SINUSSA! YHDESSÄ SAAMME SEN ESIIN.


OTA YHTEYTTÄ