AITO MINÄ – syvennä ymmärrystä ja arvostusta itseäsi kohtaan


KYTKEYDY UPEAAN YTIMEESI!

Miltä tuntuisi oppia arvostamaan ja ymmärtämään itseäsi syvemmin? Haluaisitko kehittää itsetuntemustasi? Kaipaisitko arkeesi työkaluja omannäköisen elämän luomiseen, elämäntehtäväsi kirkastamiseen ja onnellisuuden lisäämiseen arjessasi, työssäsi ja ihmissuhteissasi?

Jos vastasit näihin kyllä, niin tämä kurssi on sinulle!


KONKREETTISIA TYÖKALUJA ARKESI JA ELÄMÄSI PARANTAMISEEN!

AITO MINÄ -verkkokurssin tarkoitus on se, että voisit parantaa henkistä ja emotionaalista hyvinvointiasi ja luoda lisää onnellisuutta jokapäiväiseen arkeesi. Sen lisäksi tutustut kurssin aikana syvemmin itseesi ja luontaisiin vahvuuksiisi. Tutkit myös suhdettasi maailmaan ja muihin ihmisiin, saat syvemmän ymmärryksen mielesi eri tasoista ja vahvistat luottamusta omaan polkuusi ja intuitiosi johdatukseen.


KURSSILAISTEN ANTAMAA PALAUTETTA:

”Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta oli mielestäni konkreettiset esimerkit arjesta, työstä ja ihmissuhteista. Nyt osaan tunnistaa eri äänet itsessäni ja vahvistaa niitä hyviä. Vahva suositus tälle kurssille. Erinomainen työkalu itsensä kehittämiseen. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään!” -Marja, 46


”Sain konkreettisia työkaluja itseni kehittämiseen ja oman arkeni parantamiseen ja paljon upeita oivalluksia, joiden kautta tutustuin paremmin itseeni. Syvemmän ymmärryksen myötä elämäni on nyt kurssin jälkeen paljon kevyempää ja mielenkiintoisempaa!” -Eemeli, 32


”Tämä kurssi oli pehmeä tutkiskelumatka syvälle itseeni. Hienoin ja monipuolisin nettikurssi minkä olen käynyt! Suosittelen!” -Eeva-Kaarina


KATSO VIDEOLTA KURSSIN KUVAUS JA OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA:

Mitä odottaa AITO MINÄ -verkkokurssilta? Katso ylläoleva video.


”Tämän kurssin myötä tulin tietoisemmaksi siitä, kuka aidosti olen ja minkälainen elämä tekee juuri minut onnelliseksi!”-Maiju, 32


ALOITA KURSSI NYT!

VOIT ALOITTAA KURSSIN NYT KAMPANJAHINTAAN 89 € (norm. hinta 297 € sis. alv, säästät nyt 70 %).

TARTU TARJOUKSEEN JA ALOITA MATKA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


TIMANTTI JA PÖLYPILVI?

Verkkokurssilla hyödynnämme yksinkertaista konseptia nimeltä timantti ja pölypilvi. 

  • Timantti on syvin ja aidoin osamme. Pyyteetön rakkaus, luovuus, elämänilo- ja voima. Se hyvyys, jonka uskomme kaikissa ihmisissä pohjimmiltaan olevan. Timantti on myös yhteys maailmankaikkeuteen, kaiken yhdistävään kenttään.
  • Pölypilveä on kaikki se, mikä meihin on matkan varrella tarttunut. Joko opittuna, perittynä tai kollektiivisesta tietoisuudesta napattuna. Pölypilveä ovat kaikki ne äänet, jotka puhuvat sinulle rumasti, sanovat ettet voi, pysty tai ole riittävä johonkin asiaan. Pölypilvi pyrkii pelkojen ja muiden äänien ja tunteiden kautta litistämään arvosi ja unelmasi. AITO MINÄ -kurssilla opimmekin suhtautumaan pölypilveen lempeän hyväksyvästi ja sitä kautta vaimentamaan sen ääntä.

AITO MINÄ -KURSSIN RAKENNE


Kurssin opetus tapahtuu videoiden, konkreettisten esimerkkien, kirjallisten harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi ja kurssimateriaalit ovat käytössäsi kolmen kuukauden ajan. Neljä viikkoa kestävä kurssi jakautuu seuraaviin osioihin:


VIIKKO 1: TIEDOSTAMINEN – MIKÄ ON AIDOSTI MINUA, MIKÄ EI? 

AITO MINÄ -verkkokurssin ensimmäinen viikko

Ensimmäisellä viikolla tutustutamme sinut yksinkertaiseen konseptiin: timanttiin ja pölypilveen. Tämä on huikea työkalu, jonka avulla hahmotat paremmin sinussa olevia erilaisia ajatuksia, tunteita ja ääniä. Opit tunnistamaan ”pölypilvien” seasta aidon rakkaudellisen äänesi ja kuuntelemaan sitä, mutta myös hyväksymään ja suhtautumaan lempeämmin kaikkeen siihen, mitä päivittäin koet ja tunnet.

Jo tämä itsessään muuttaa elämääsi ja tapaasi suhteutua siihen. Sen kautta saat myös vahvan perustan, jonka päälle voimme seuraavilla viikoilla rakentaa.


VIIKKO 2: KYTKEYDY VOIMAASI JA VAHVUUKSIISI VAPAUTUMALLA TUNNEKUORMASTA SEKÄ VANHOISTA AJATUSMALLEISTA.

AITO MINÄ -verkkokurssin toinen viikko. Vahvista ja vapauta.

Jokainen meistä on uniikki ja jokaisella meistä on yksilölliset vahvuutemme, jotka meidän on tarkoitus itsestämme löytää ja ottaa käyttöön. Toisen viikon teema on, että sinun ei tarvitse yrittää olla mitään sellaista, mitä et luontaisesti ole. Autamme sinua havaitsemaan muistojesi, kokemustesi ja kasvatuksesi myötä mahdollisesti hämärtyneet tai unohtuneet luontaiset kykysi ja tuomaan ne taas esiin.

Opetamme myös tehokkaita työkaluja ja tekniikoita omassa elämässäsi kertyneen ja perimäsi kautta tulleen tunnekuorman vapauttamiseen sekä ajatusmalliesi keventämiseen ja parantamiseen tavalla, joka tukee sinun vahvuuksiasi ja onnellisuuttasi. Näin voit siirtyä taas oman elämäsi pääosaan sen sijaan, että elämäsi tapahtuisi sinulle tai olisi ulkopuolelta määritetty.


VIIKKO 3: UUDISTA TAPAA, JOLLA KOET ELÄMÄÄSI JA IHMISSUHTEITASI.

AITO MINÄ -verkkokurssi. Uudista tapaa, jolla koet elämääsi ja ihmissuhteitasi.

Kolmannella viikolla tarjoamme työkaluja ja teemme harjoituksia, jotka auttavat suhtautumaan tietoisemmin kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan. Opetamme uusia tapoja käsitellä ja suhtautua haasteisiin arjessasi ja ihmissuhteissasi sekä hyödyntämään paremmin jatkuvasti ympärilläsi tarjoutuvat kasvun mahdollisuuksia.

Opit kolmannella viikolla luomaan elämääsi sydämestä käsin ja sitä kuunnellen, joka on huomattavasti toimivampi ja nautinnollisempi tapa, kuin jatkuva mielestä käsin eläminen ja ulkoisiin ärsykkeisiin reagoiminen egon kautta.


VIIKKO 4: SELKEYTÄ VISIOITA ELÄMÄSTÄSI JA VAHVISTA LUOTTAMUSTA OMAAN POLKUUSI.

AITO MINÄ -verkkokurssi. Selkeytä visiota elämästäsi ja vahvista luottamusta omaan polkuusi.

Neljäs viikko keskittyy sinun yksilöllisten visioidesi vahvistamiseen ja omannäköisen elämän luomiseen. Annamme ajatuksia ja työkaluja siihen, miten elää vapaammin, huolettomammin ja luottavaisemmin juuri sellaista polkua, joka parhaiten tukee onnellisuuttasi, hyvinvointiasi ja oman elämäntehtäväsi tai merkityksesi toteuttamista.

Joku osa sinusta tietää jo, mitä aidosti elämältäsi haluat. Sinun tehtäväsi on aueta kuulemaan sitä ja oppia luottamaan siihen. Tähän keskitymme neljännellä viikolla!


ALOITA KURSSI NYT!

VOIT ALOITTAA KURSSIN NYT KAMPANJAHINTAAN 89 € (norm. hinta 297 € sis. alv, säästät nyt 70 %).

TARTU TARJOUKSEEN JA ALOITA MATKA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.PALAUTETTA KURSSISTA:

”Olen tykännyt kurssista ja suosittelen sitä muillekin jotka haluavat tutustua itseensä syvemmin. Olen pitänyt myös siitä että kurssia voi suorittaa omaan tahtiin ja tehtäviä on ollut sopivasti kerralla.” – Tuula

”Kiitos ihanasta kurssista ❤ Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta oli mielestäni teidän konkreettiset esimerkit arjesta. Nyt osaan tunnistaa timantin ja pölypilven. Tiedän mitä teen, kun haluan vahvistaa timanttia. Pölypilven pölähtäessä osaan suhtautua siihen eri tavoin kuin ennen. Vahva suositus tälle kurssille. Erinomainen työkalu itsensä kehittämiseen. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään. ❤” – Marjut

”Teillä ja tässä kurssissa on niin lempeän ystävällinen energia, että herkkänä ja intuitiivisena ja omaa aikaa elämääni kaipaavana sain tästä juuri sitä tarvitsemaani päivittäistä tukea sisäänpäin kääntymiseen, itseni arvostamiseen ja käytännön toimiin sen mahdollistamiseksi. Näenkin tämän juuri oikeanlaisena työkaluna jo elämässä aloitetun muutoksen tukemiseen. Tämä kurssi on sellainen ystävällinen saattaja, kun on omalle polulle astunut; tukee hetken kunnes omat jalat ja usko itseensä jo kantaakin sitten paremmin! 💓” – Helena


MIKSI TÄMÄ TOIMII?


Tutkitusti aivomme ja alitajuntamme oppivat uusia asioita kaikkein parhaiten, kun harjoittelemme jotain asiaa päivittäin vähintään neljän viikon ajan. Tämän vuoksi olemme luoneet tästä verkkokurssista neljäviikkoisen matkan, joka tukee sinua päivittäin.

AITO MINÄ -verkkokurssilla autamme sinua videoiden, harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden avulla hyväksymään itsesi kokonaisuutena kaikkine puolinesi ja kytkeytymään upeaan ytimeesi eli sisälläsi olevaan rakkauteen ja viisauteen sekä luontaisiin kykyihisi. 

Tarjoamme myös työkaluja, jotka auttavat olemaan läsnä ja rauhallisin mielin nykyhetkessä sekä selkeyttämään itsellesi, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä. Joskus  on itse vaikea nähdä omaa potentiaaliasi ja upeuttasi rajoittavien uskomustesi, vaikeiden tunteidesi, aiempien kokemustesi ja ympäristösi mielipiteiden läpi.

Kurssi sisältää myös 4 erinomaiseksi kehuttua meditaatiota, joissa hyödynnetään ThetaHealing tm -meditaatiotekniikkaa. Niiden avulla avaat ja parannat yhteyttä itseesi, alitajuntaasi, tunne-elämääsi ja maailmaan ympärilläsi.


ALOITA KURSSI NYT!

VOIT ALOITTAA KURSSIN NYT KAMPANJAHINTAAN 89 € (norm. hinta 297 € sis. alv, säästät nyt 70 %).

TARTU TARJOUKSEEN JA ALOITA MATKA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


PALAUTETTA KURSSISTA:

”Kurssi sopii erinomaisesti omaa tietään etsiville, mutta myös tilannearvioinniksi ja tsekkauslistaksi niille, jotka ovat jo pidemmällä omalla henkisellä tiellään. Aina voi oppia lisää ja syventää ymmärrystään. Loistava hinta-laatusuhde! Aitoa ja timanttista alusta loppuun!” – Kaisa


KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Osallistuminen tapahtuu helppokäyttöisellä Campwire -verkkokurssialustalla, joka toimii hienosti sekä älypuhelimen että tietokoneen selaimella. Saat päivittäin aamuisin sähköpostiisi linkit, joista pääset tekemään päivän harjoituksia.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat saman tien sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssille. Lähetämme sähköpostitse myös laskun kurssista käynnissä olevaan kampanjahintaan.


ALOITA KURSSI NYT!

VOIT ALOITTAA KURSSIN NYT KAMPANJAHINTAAN 89 € (norm. hinta 297 € sis. alv, säästät nyt 70 %).

TARTU TARJOUKSEEN JA ALOITA MATKA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.


Miksi osallistuisit? Hyvä olo, onni, ilo ja rakkaus asuvat jo sisälläsi. Sinulla on valtavasti annettavaa itsellesi ja muille. Autamme sinua näkemään tämän.

Ilon ja oivallusten täyteistä kurssimatkaa sinulle!

t. HEAling and aRT

Aloita kurssi