AITO MINÄ – verkkokurssi

HALUATKO TUODA ESIIN PIILEVÄN POTENTIAALISI JA LUODA MERKITYKSELLISTÄ ELÄMÄÄ, JOKA TUKEE ONNELLISUUTTASI?


Haluaisitko selvittää, kuka oikeasti sisimmässäsi olet? Haluaisitko tietää, kokea, tuntea ja nähdä oman upeutesi, arvosi ja potentiaalisi opittujen ja perittyjen rajoitteiden alla?

Henkisen kasvun kurssien pohjimmainen tarkoitus on mielestämme se, että voit parantaa jokapäiväistä hyvinvointiasi ja luoda lisää onnellisuutta arkeesi. Tämän lisäksi tutustut kurssin aikana syvemmin itseesi ja luontaisiin vahvuuksiisi. Tutkit myös suhdettasi maailmaan ja muihin ihmisiin, saat syvemmän ymmärryksen alitajunnastasi ja tunteistasi ja vahvistat luottamusta omaan polkuusi.

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja maailmaa ympärilläsi hauskalla ja arkeesi sopivalla tavalla. Aloita kurssi klikkaamalla tästä.


KURSSIN KUVAUS JA OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA:


ALOITA KURSSI NYT

VOIT ALOITTAA KURSSIN NYT KAMPANJAHINTAAN 79 €  KLIKKAAMALLA TÄSTÄ (norm. hinta 297 € sis. alv, säästät nyt 73 %).

Maksu on mahdollista suorittaa tarvittaessa kahdessa osassa.


”Tämän kurssin myötä tulin tietoisemmaksi siitä, kuka aidosti olen ja minkälainen elämä tekee juuri minut onnelliseksi!” -Maiju, 32


TYÖSKENTELYTAPA


Tutkitusti aivomme ja alitajuntamme oppivat uusia asioita kaikkein parhaiten, kun harjoittelemme jotain asiaa päivittäin vähintään neljän viikon ajan. Tämän vuoksi olemme luoneet tästä verkkokurssista neljäviikkoisen matkan, joka tukee sinua päivittäin.

AITO MINÄ -verkkokurssilla autamme sinua videoiden, harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden avulla hyväksymään itsesi kokonaisuutena kaikkine puolinesi ja kytkeytymään upeaan ytimeesi eli sisälläsi olevaan rakkauteen ja viisauteen sekä luontaisiin kykyihisi. 

Tarjoamme myös työkaluja jotka auttavat olemaan läsnä ja rauhallisin mielin nykyhetkessä sekä selkeyttämään itsellesi, mihin suuntaan haluat elämääsi viedä. Joskus  on itse vaikea nähdä omaa potentiaaliasi ja upeuttasi rajoittavien uskomustesi, vaikeiden tunteidesi, aiempien kokemustesi ja ympäristösi mielipiteiden läpi.

Kurssi sisältää myös 4 erinomaiseksi kehuttua meditaatiota, joissa hyödynnetään ThetaHealing tm -meditaatiotekniikkaa. Niiden avulla avaat ja parannat yhteyttä itseesi, alitajuntaasi, tunne-elämääsi ja maailmaan ympärilläsi.


”Kurssin aikana sain paljon oivalluksia. Parasta oli mielestäni konkreettiset esimerkit arjesta, työstä ja ihmissuhteista. Nyt osaan tunnistaa eri äänet itsessäni ja vahvistaa niitä hyviä. Vahva suositus tälle kurssille. Erinomainen työkalu itsensä kehittämiseen. Avaa ihanasti erilaisen näkökulman elämään!” -Marja, 46


HENKILÖKOHTAINEN TUKI


Kurssin aikana saat halutessasi henkilökohtaista tukea ja yksilöllisiä vastauksia kysymyksiisi valmentajatiimiltämme. Kurssi onkin yksilöllinen matka, joka sopii kaikille itsestään ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille!


ALOITA KURSSI NYT. NELJÄN VIIKON PÄÄSTÄ KIITÄT ITSEÄSI!


Kurssin oikea hinta on 297 €, mutta säästät nyt 73 % kun aloitat kurssin poikkeuksellisesti hintaan 79 €. Tartu tarjoukseen, joka on voimassa tämän viikon loppuun. Maksu on mahdollista suorittaa tarvittaessa kahdessa osassa.

Aloita kurssi klikkaamalla tästä.


MISTÄ AITO MINÄ -VERKKOKURSSI KOOSTUU?


Kurssin opetus tapahtuu videoiden, konkreettisten esimerkkien, kirjallisten harjoitusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiin ja kurssimateriaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan.

Neljä viikkoa kestävä kurssi jakautuu seuraaviin osioihin:

VIIKKO 1: TIEDOSTAMINEN – KUKA SISIMMÄSSÄNI OLET JA MIKÄ ESTÄÄ TÄYSIN OLEMASTA SITÄ?  

Kurssin ensimmäinen viikko keskittyy siihen, kuinka tulemme sekä mielen että tunteidemme tasolla tietoisemmaksi kaikista puolistamme ja aidosta olemuksestamme.

VIIKKO 2: KYTKEYDY VOIMAASI JA VAHVUUKSIISI VAPAUTUMALLA VANHOISTA MALLEISTA

Toisen viikon teema on, että sinun ei tarvitse yrittää olla mitään sellaista, mitä et luontaisesti ole. Autamme havaitsemaan luontaiset kykysi ja vahvistamaan niitä!

VIIKKO 3: OPI NAVIGOIMAAN UUDELLA TAVALLA ELÄMÄÄ, TUNTEITA, TYÖTÄ JA IHMISSUHTEITA

Kolmannella viikolla tarjoamme työkaluja ja teemme harjoituksia, jotka auttavat suhtautumaan tietoisemmin kaikkeen ympärillä tapahtuvaan, käsittelemään vaikeita tunteita ja haasteita ihmissuhteissa sekä hyödyntämään jatkuvasti ympärillä tarjoutuvia kasvun mahdollisuuksia.

VIIKKO 4: SELKEYTÄ VISIOITASI JA VAHVISTA LUOTTAMUSTA OMAAN POLKUUSI

Neljäs viikko keskittyy omannäköisen elämän luomiseen: Kuinka kulkea vapaammin ja luottavaisemmin juuri sellaista polkua, joka parhaiten tukee onnellisuuttasi ja hyvinvointiasi.


KÄYTÄNNÖN OHJEET: MITEN PÄÄSET MUKAAN KURSSILLE?

Osallistuminen tapahtuu helppokäyttöisellä Campwire -verkkokurssialustalla, joka toimii hienosti sekä älypuhelimen että tietokoneen selaimella. Saat päivittäin aamuisin sähköpostiisi linkit, joista pääset tekemään päivän harjoituksia.

Kun ilmoittaudut kurssille, saat saman tien sähköpostiisi linkin, josta pääset kurssille. Lähetämme sähköpostitse myös laskun kurssista käynnissä olevaan kampanjahintaan.


ALOITA KURSSI NYT

VOIT ALOITTAA KURSSIN NYT KAMPANJAHINTAAN 79 €  KLIKKAAMALLA TÄSTÄ (norm. hinta 297 € sis. alv, säästät nyt 73 %).

Maksu on mahdollista suorittaa tarvittaessa kahdessa osassa.


ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ KURSSIIN LIITTYEN?

Jätä yhteydenottopyyntö Kristiinalle klikkaamalla tästä tai Antille klikkaamalla tästä.


Miksi osallistuisit? Hyvä olo, onni, ilo ja rakkaus asuvat jo sisälläsi. Sinulla on valtavasti annettavaa itsellesi ja muille. Autamme sinua näkemään tämän.

Ilon ja oivallusten täyteistä kurssimatkaa sinulle!

t. Kristiina ja Antti

Aloita kurssi