Odotukset, pettymykset ja jaetut ilot (Kujn Parekh)

Odotukset, pettymykset ja jaetut ilot / Antti Quanta

Tänä maanantaina jaan ajatuksia odotuksista, pettymyksistä ja jaetuista iloista. 🙂
 
Odotukset ja pettymykset ovat asia, joka on nostettu viime aikoina vahvasti käsiteltäväkseni. Olen tehnyt parhaani ja tuottanut sillä muille pettymyksiä. Ymmärrän sen. Koskaan ei ole valmis, eikä aina voi onnistua. Koemme tätä maailmaa niin eri tavoin, että mikään yksi tapa tai neuvo ei koskaan toimi kaikille, vaikka kuinka yrittäisi.
 
Omalla kohdallani on käynyt niin, että aina kun olen odottanut jotain ulkopuolelta (esimerkiksi toiselta ihmiseltä), olen usein myös pettynyt. Se on opettanut näkemään kaikki aidosti juuri sellaisina kuin ovat, odottamatta mitään.
 
Koen, että kaikki odotukset, reaktiot, tulkinnat, ilot ja surut tulevat minusta ja tapahtuvat minussa. Samalla koen olevani osa meidät yhdistävää kaikkeutta ja voin saada valtavasti myös muilta ihmisiltä, koska syvimmällä tasolla olemme yhtä.
 
ThetaHealing ja etenkin lataukset eli tunteiden aktivoiminen ovat asia, johon kaikki tätä tekniikkaa opiskelevat luovat oman suhteensa. Kuten myös kaikkeuteen (tai mikä nimi omalta tuntuukaan).
 
Joku voi kokea, että lataukset ovat jotain ulkopuoleltamme tulevaa. Ja silloin niihin voi pettyä.
 
Itse näen niin, että lataukset eivät ole mitään uutta, vaan muistuttavat meitä. Ne aktivoivat meissä muinaisia koodeja ja taitoja, jotka ovat jo DNA:ssamme odottamassa.
 
Nämä taidot ja kyvyt eivät ole päässeet aiemmin tässä nyt elämässämme elämässä aktivoitumaan ja lataukset ikään kuin herättelevät noita kykyjä.
 
Jos et ole lapsena saanut kokea vaikkapa turvaa ja rakkautta, niin lataukset luovat tilan, jossa voit niitä tunteita kokea ja oppia. Ja jossa toiset voivat jakaa niitä kanssasi ja voimistaa tuota uutta, positiivisempaa kokemusta.
 
Eivätkä lataukset välttämättä näy elämässämme heti latauksen jälkeen. Vaikka eilen ladattiin iloa, niin saatan tänään tuntea surua. Se on osa ihmisyyden spektriä.
 
Mutta lataukset muuttavat energiaamme ja auttavat siirtymään omaan tahtiimme surusta kohti iloa.
 
Voi mennä vuosiakin, että joku lataus aidosti aktivoituu elämässämme. Itse olen monesti huomannut että oho, nyt se silloin viime kesänä tehty hoito aktivoitui ja muuttui todellisuudekseni. Joskus se taas tapahtuu heti. Kaikelle on oikea aika.
 
Minä en ole valmis. Kasvan ja kypsyn ihmisenä, opettajana ja miehenä tällä hetkellä suhteellisen nopeaan tahtiin, mutta tätä kaunista matkaa on vielä jäljellä.
 
En aina opettajana onnistu. En osaa auttaa kaikkia. Jotkut pettyvät. Sekin on osa matkaa. Itsekin olen pettynyt joihinkin opettajiini ja saamiini opetuksiin ja itseasiassa oppinut paljon näiden omien pettymysten kautta.
 
Se mitä koitan opettajana välittää on, että viisaus on aina sinussa. Sinulla on voima, yhteys ja vastuu. Samalla luomisen energia, pyyteetön rakkaus on aina puolellasi ja aina valmis tukemaan ja auttamaan, kun pyydät. Joskus voi kokea olevansa yksin, mutta koskaan ei oikeasti ole. Sinua rakastetaan ja johdatetaan lempeästi ja voit vahvistaa yhteyttäsi tähän johdatukseen.
 
Myös muut ihmiset voivat auttaa sinua näkemään, löytämään ja oppimaan. Siksi tykkään thetahealingistä. Olen kursseilla kohdannut upeita ihmisiä eri puolilta maailmaa ja saanut valtaisaa apua omiin vaikeuksiini ennestään tuntemattomilta ihmisiltä. Aina olen lopulta tehnyt työn ja muutoksen itse, mutta tuo apu, rakkaus ja perspektiivi jota olen saanut on ollut korvaamatonta ja hienoa.
 
Uskonkin, että tämä ihmiselämä maapallolla on luotu nimenomaan sellaiseksi, että oppisimme ihmisinä ja sieluina tekemään rakkaudellista yhteistyötä ja auttamaan toisiamme.
 
Joskus opimme mahtavien onnistumisten, joskus virheiden ja pettymysten kautta.
 
Samalla tavalla latauksista on joskus valtava apu, joskus ei. Riippuu tilanteista, olosuhteista, ihmisistä, ajoituksesta ja valmiudesta ottaa vastaan uusia tapoja ajatella ja elää.
 
Jotkut tulkitsevat, että thetahealing on ihmelääke. Sitä en koe sen olevan ja jos niin ajattelee, voi pettyä. ThetaHealing on sen sijaan minulle tehokas työkalu, joka auttaa minua ja monia muita prosessissa, tunteiden käsittelyssä ja ihmisenä kasvamisessa. Se ei ole täydellinen eikä sen pidäkään olla.
 
Aivan kuten minä. En ole kypsä. Olen monilta kuullut olevani tai olleeni esimerkiksi ärsyttävä.
 
Sen kuuleminen aina hetken kirpaisee, sitten kasvattaa.
 
Kiitos kaikille teille, jotka olette jakaneet ja jaatte tätä yhteistä kasvun matkaamme. Jokainen teistä on opettanut paljon ja jokainen on täysin uniikki ja upea.
 
Olen itse oppinut tämän matkan varrella tunnistamaan ne arvot, joiden mukaisesti haluan elää. Tärkeintä minulle ovat hyväksyntä, rehellisyys, rakkaus ja avoimuus.
Näiden kautta syntyy luottamus, kunnioitus ja yhteiset ilon ja surun hetket.
 
Erään suuren opettajan mukaan on ainakin 80 000 tapaa löytää valoon.
 
Valitse se, mikä sinua kutsuu, tuo iloa ja tekee elämästäsi parempaa! 💡
 
Kaunista viikkoa!
 
Antti

KIRJOITTAJA: ANTTI QUANTA


Antti Heikkilä Thetahealing valmentaja

Antti Quanta on läsnäoloon, tietoisuuden kasvattamiseen, itsensä johtamiseen ja tunne-elämän parantamiseen erikoistunut meditaatiovalmentaja ja ThetaHealing -menetelmän kehittäjä Vianna Stibalin sertifioima ThetaHealing -instructor. Anttia inspiroi mahdollisuus tuoda lisää iloa, vapautta, hyväksyntää, avoimuutta, luovuutta, rehellisyyttä ja rakkautta elämääsi.
Lue lisää Antista: healingandart.net/anttiquanta

– – – –

MUUTA SISÄLTÖÄ:

Parantajaelämää -podcast: healingandart.net/parantajaelamaa

Ohjatut meditaatiot: healingandart.net/meditaatiot

Instagram: @healingandartsuomi@anttiquanta

Facebook: @healingandartsuomi,  @anttiquanta

Kuva: Kujn Parekh

 

Vastaa